Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Królewna_z_drewna

samotność?

Polecane posty

Czy macie tak czasami, że dopada was okropna samotność? Mimo tego, że macie przyjaciół (ale nie oszukujmy się każdy ma swoje życie...), rodzinę (niestety w niektórych wypadkach, są to tylko więzy krwii, a członkowie rodziny wiedzą o nas mniej niż o sąsiadach...), znajomych? Nie mam faceta, snuję się pomiędzy dwoma miastami - tym gdzie mieszkam i tym gdzie studiuję i tak jak dziś dopada mnie obojętność na wszystko, nie mam ochoty ani być w domu, ani jechać tam, po prostu czuję jakby już zaden dom nie był moim domem... dziwne uczucie osamotnienia i takiego rozdarcia. I co z tym zrobić?...

Gość mam tak non stop
i nie wiem co z tym zrobić :(

Gość draslica
dokladnie. i taki nihilizm. moge wszystko ale nic mi sie nie chce. wpatrywanie sie godzinami w okno...

Czyli osób \'samotnych na pół etatu\' jest więcej, tu nie chodzi o nudę bo ją zawsze można potraktować ciekawą książką, spotkaniem ze znajomymi, tylko o to, że powinno być miejsce, do którego człowiek jest przyciągany jak magnes, a gdy jego brak wszystko jest takie bezbarwne. ps. Nie, nie mam nic wspólnego z EMO, nevaa! Po prostu chyba potrzebuję miejsca, żeby się wygadać, a nie koniecznie chcę sie uzewnętrzniać na ten temat znajomym, myślę, że mogliby poczuć się poniekąd dotknięci.

Gość raz tak..
miałem ale olewam to