Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia milusia

hmmm dzieci.....

Polecane posty

Gość mamusia milusia

Witam No więc tak mam wspaniałego męża dobrą nawet pracę..mąż też..zdecydowaliśmy sie na dziecko ..no i urodziłam bliźniaki...chłopców...zawsze chciałam miec dziewczynkę więc zdecydowaliśmy się kolejny raz na dziecko i hmm bliźniaki ..chłopaki...a ja chce córcie no i nie wiem czy zrobie trzecie podejscie bo z 7 facetami w domu to ja nie wytrzymam....a mąż mój ma dwururkę chyba...hihihih zdecydowalibyście sie?

Gość hihi raczej nie
ja mam 2 synow chcialabym dziewczynke ale boje sie ze znowu nie trafie

:D:D:D Nieźle. Masz szczęście, nie ma co :P Jak masz pieniądze na utrzymanie dzieci i siły to możesz próbować...

Gość mamusia milusia
a jak znowu będą bliźnieta? no w sumie to mam wprawe w wychowaniu ale jak tak dalej pojdzie bedziemy musieli kupic busa chyba

Gość QWEQ
może adopcja?

Gość mamusia milusia
no i mam 28 lat więc duzo sily i jak ludzie pytaja mnie czy mam dzieci i mowie ze tak czworo to robią oczy...no a co dopiero 6

Eeeee raczej mała szansa na bliźniaki. :P 3 razy pod rząd rzadko się zdarza/... Ewentualnie trafią się 2 dziewczynki :D

Gość mamusia milusia
a ja chce jedna zdrowa sliczna córcie

Gość mamusia milusia
dwururkę i myslę ze on chyba potajemnie chce stworzyc swój zespół piłkarski.Ubiera nasze dzieci w stroje sportowe takie jak jakies tam zespól piłkarski i uczy ich gre w pilke a oni maja dopiero 3 i 2 latka

Gość no to podziwiam ja nie dałabym
rady z czwórką maluchów;)

a gdzie tu jeszcze piąte...;)

Gość mamusia milusia
są cudowni..no i oczywiscie bez instytucji jaka sa moi rodzice rady bysmy pewnie nie dali

nie no podziwiam że chcesz jeszcze jedno...ja nie mogę sie na drugie zdecydować :)

Gość bbbbzzzz
mamusia milusia, to mi teraz dało do myślenia... własnie jestem na I-szym "Twoim" etapie, bo jestem w ciąży z bliźniakami, no i dowiedziałam się, że jeden na bank chłopak, drugi najprawdopodobniej też - hmm kiepsko się ułożyl. Moim marzeniem jest by mieć córcie i już w tej chwili jestem w stanie powiedzieć, że gdy okaże się, że to dwaj chłopcy, w miare możliwosci, od razu bedziemy sie starac o dziewczynke ;) Jej, ale Twoje szczęście do chlopców ...hehehe...niesamowite. Może spróbuj sposobów planowania płci ? :) Pozdraiwam serdecznie :)

Gość mamusia milusia
;-) kiedys kobieta zapytala mnie w sklepie patrzac na mnie i chlopaków czy prowadze domowe przedszkole bo ona chetnie by oddala swoje wlasnie do takiego przedszkola masakra a ja chce córcie dwie tez oki

Gość mamusia milusia
hihihii juz probowalismy na kocu baranim....przy blasku ksiezyca..przy zachodzie slonca ...i chlopki ehh te metody planowania plci

Gość J_Lo
ja miałam 2 chłopców, marzyłam o corci jak Ty, no i spróbowalismy chłopcy mieli wtedy 6 i 9 lat, dzis moje spełnione marzenie ma na imie Kinga i prawie 3 lata :)

Gość bbbbzzzz
u mnie w rodzinie z kolei wujaszek "ustrzelił" 4 dziewczyny pod rząd, kolejny trafił się w końcu upragniony chłopak, no a 3 lata później doprawił bliźniakami- chłopcami :) Także może warto spróbować:)