Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...XYZ....

Zemsta!!

Polecane posty

Gość ...XYZ....

Błagam pomóżcie mi !! Muszę się zemścić na moim byłym. Okłamywał mnie przez cały związek. Jak mi wiadomo zdradzał mnie z 1 dziewczyną, przed chwilą okazało się że była jeszcze inna. Teraz szukał sposobu żeby się ze mną spotkać. Muszę tak zrobić żeby skurwiel popamiętał mnie do końca życia !!

Gość ohhhhhhhh
pod pretekstem zrobienia loda obetnij mu członka albo obgryź, wtedy na policji powiesz ze cos cie przestraszylo i odruchowo zacisnelas szczeki

Haha! Idz do łóżka z jego dobrym kumplem! tego nei zapomni na pewno:) Też zostałam zdradzona. Zastałam ich w jego domu. NIe, nie w łóżku jak na filmach. Siedzieli sobie przy kawie :D A to, ze akurat wpadłam niespodziewanie.. No bywa :D Wyszło mi to na dobre :D pare tygodni później poznałam mojego obecnego męża :D Na twoim miejscu po prostu olałabym go :D kiedyś wróci to do niego ze zdwojoną siłą :D

Gość hfgdgss
zrób mu loda , spermą zapłodnij jakaś brzydka babke i niech płaci alimenty....widziałam w sedzi wesołowskiej :classic_cool:

Gość ...XYZ....
Dziś uświadomiłam sobie że to skończony kretyn. Niech sobie robi co chce...

Gość makabreska
a po co sie znizac do poziomu zero??? olej gnoja, na pewno jeszcze tego pozaluje, jeszcze tak sie nie zdarzylo, zeby czlowiekowi uchodzila zdrada na sucho...ty odpusc, nastepna moze bedzie miala mniej skrupulow i mu odgryzie ;)

Gość ...XYZ....
Nie warto na kretyna tracić czasu. Jak dziś go spotkałam i zaczął mi opowiadać o jakiś panienkach i jego zespole to pomyślałam " dziewczyno co ty w nim widzisz" Ehh brak słów na tego kretyna. Życzę powodzenia dla następnych panienek :D