Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właśnie wróciłam do domu

Okradziono właśnie mój dom.

Polecane posty

niedawno z rodzicami i okazało się, że że czeka już na nas policja. Jako, że mieszkamy w domu jednorodzinnym nikt długo nie zauważył. O 19.00 pojechalimy dokuzynki. Dopiero sąsiedzi zauważyli, że drzwi na ościesz otwarte. Wyniesiono teleizor, odtwarzacz i jeszcze nie wiem co, bo niedawno wróciłam. Jeszcze moich rodziców zeznania czy coś. Na szczęście, że wzięłam laptopa, jedynieon mi został. Myslicie, że policja znajdzie nasze rzeczy?

Gość fdrss
watpie, raczej zainwestujcie w alarm. dobrze ze tylko to wam ukradli bez dokumentow itp. tv i dvd to mala strata, az dziw ze tylko to:)

Gość Elwiszyje
futra, czy zginęły futra z norek oraz z lisa i co z pierścionkiem zaręczynowym oraz złotym łańcuszkiem który ważył 16 gram próby 750 ?

Gość psssssssssss
jasne ,i co jeszcze? dom ci okradziono a ty masz to w dupie i pszesz sobie na forum,ooo i jeszcze topa ci zostawili,jacy wspaniałomyslni złodzieje:o spierdalaj,juz dzieci nie maja co wymyslac

Gość drgdfgdfgdf
ej mi też, ale policja nie przyjechala

właśnie zwróciłam uwagę że brakuje moich kochanych wibratorków i gumek, które zakładali moi klienci

Gość do_bimbałkowej
Dobzi, interesujący się sąsiedzi, ze dwa duże, ostre, ale doskonale wytresowane psy + alarm to moim zdaniem najlepsze zabezpieczenie. Nie da się uniknąć złodziei, ale można przedłużyć czas włamania i wtedy albo się zniechęcą, albo ktoś ich spłoszy. Polecam owczarki niemieckie, sznaucery olbrzymy, jużaki, kaukazy, dobermany, rottweilery.

Gość sdfjsdfkjsd
a ja polecam koty