Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maracan

Jak wykryć zdradę

Polecane posty

Gość maracan

Kobiety/Faceci - jak wykryliscie zdradę partnera?

Gość bierzesz młotek
tez bym chciała wiedzieć

Gość ekonom
trzeba założyć plombę na narządach płciowych

Gość Wernikus
Przypadkowo.Naprawdę nie wiem jak ona znajdowała na to czas.Jak ktoś chce to zawsze zdradzi

Gość zdziskrzys
po prostu zona przeczytala sms-a

Gość Moj facet zawsze mial
duzo kolezanek. Po pierwsze zdziwilo mnie ze niektore patrza na mnie z nienawiscia, po drugie, pomylil sie w zeznaniach i okazalo sie, ze kiedys jak mial wolne, poszedl do nieznanej mi kolezanki z mojego miasta "pozyczyc jej plyte" (przeprowadzil sie by ze mna zamieszkac i podobno nie mial znajomych o ktorych nie wiedzialam), jak sie poklocilismy (zdarzylo sie 3 razy na 5 lat) zaczal mi wmawiac ze dla mojego dobra musi sie przeprowadzic. Sciagnelam lamacza kodow i poczytalam jego poczte. Ciekawych sie rzeczy dowiedzialam...

O zdradzie mojego faceta poinformowała mnie koleżanka. A z taki widocznych rzeczy to tak: = przyjechał do mnie i miał malinkę na szyji = siedział u mnie po czym dostawał telefon, że pilnie musi jechac, bo koledzy go potrzebuja = później przestał juz w ogóle nosić telefon ze sobą = nagle miał mase korepetycji Był dla mnie bardzo dobry, po czym poinformował mnie, ze ze mna zrywa, bo \"przecież zasługuje na kogoś lepszego, a on nie może poświećić mi tyle czasu ile bym chciała\"- sqrwiel:O Ale dziś po 4 latach od tej sytuacji utrzymujemy koleżenski kontakt, aż dziw, bo szczerze po tym wszystkim miałam ochote gnoja zabić. Dodam, ze ta zdrada trwała 3 mce podczas trwania naszego \"związku\".

Gość antn
jak wrocilem wieczorem do domu po spotkaniu z kochanka, zachcialo mi sie jeszcze rznac moja zone i mimo ze dokladnie sie wykompalem po posuwaniu kochanki to moja zona jak robila mi laske wywachala zapach obcej cipy. masakra