Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokaina666

Opowiem Wam moją historię

Polecane posty

Gość kokaina666

Jestem ze swoim facetem od 20 miesięcy. Jakiś rok temu wbiłam mu się na gg i zobaczyłam rozmowy z inną, typu "kotku" itp. zjechałam go, przeprosił, wybaczyłam. Po czasie historia się powtórzyła. Zostawiłam go. Przepraszał, prosił o kolejną szansę. Wybaczyłam. Niedawno mnie zdradził. Nie była to zdrada łóżkowa ale jednak. Rozstaliśmy się. Zrozumiałam, że go kocham i chcę z nim być. Jestem mu w stanie wybaczyć. Tak się stało. Ale niestety od tego czasu nie jest już tak pięknie. Dzisiaj po tym jak w dniu wczorajszym się pokłóciliśmy, zauważyłam, że on zaczął wypisywać do innych dziewczyn, takich których nie zna. Ładnych, nawet powiem, że ładniejszych ode mnie. Nie jestem jakaś piękna ale i nie uważam się za brzydką, a te dziewczyny są ładne, szczupłe, czego ja nie mogę powiedzieć o sobie, nie jestem też wielorybem. Nie wiem co mam robić. Kocham go i nie chcę się z nim rozstawać bo wiem, że będzie mnie to boleć.

Gość moze i będzie
"nie chcę się z nim rozstawać bo wiem, że będzie mnie to boleć" a jak sie będzie dupczył na prawo i lewo to już nie będzie boleć?

Gość kokaina666
Kiedy tylko powiemy sobie, że to koniec, to sama nie potrafię się ze sobą pozbierać, wyję jak głupia, nie wiem co ze sobą zrobić i tęsknię, tak strasznie tęsknię. wiem, że nie jest godzien zaufania, ale ja nie potrafię, jestem zbyt naiwna i za każdym razem wierzę w to, że się zmieni. kocham go do szaleństwa.