Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no chyba nienormalna jestem

nie wiem co ze mna nie tak.

Polecane posty

nie wiem czemu ale przyciagam jakichs dziwnych typow.jeszcze nigdy nie trafilam na takiego ktorego uznalabym za normalnego.sama juz nie wiem,moze mam takie szczescie.podam przyklady: -prawie kazdy juz na pierwszej randce caly czas zartowal na temat seksu(zeby nie bylo to znam sie na zartach,i uwazam ze jeden wystarczy a nie 3godziny ciaglych aluzji itd).nie lubie czegos takiego. -prawie kazdy od poczatku nawija o swojej eks.mam tego dosc.gdy mowie ze nie interesuje mnie ten temat to i tak powraca to na kolejnej randce -opowiesci z swojego zycia erotycznego,czy naprawde trzeba opowiadac osobie ktora znasz blizej 3tyg o tym ze masz za soba seks analny? to tylko pare przykladow.czy ja jestem jakas dziwna czy kazdy facet taki jest?trace juz powoli sile do szukania kogos porzadnego. kurcze i nie spotykam sie z jakimis menalami czy nieukami.sama tez nie uwazam sie za osobe z marginesu.co jest nie tak? moze dodam ze raczej na randki nie ubieram sie jakos wyzywajaco.ogolnie wiekszosc mowi ze sprawiam wrazenie dobrej dziewczyny. mialam chlopaka przez 2lata ale rzucil mnie,inny tez. jak narazie nie mowie ze zostane stara panna,ale coraz czesciej przypomina mi sie los Bridget Jones lezacej na kanapie zracej i uzalajaca sie nad swoim zyciem.

Gość mrówka__zet__
jakbym czytała o sobie;/ zawsze trafi sie jakis dziwak normalnie zawsze ostatnio sie umawiałam z nwym chłopakiem sprawiał dobre wrazenie miły kulturalny dosc przystojny znam go tydzien a wczoraj okropnie sie z nim pokłuciłam bo wyjezdza i na dodatek dał mi zakaz doslownie spotykania sie z innnymi ;/jakos nie miałam zamiaru umawiac sie na randki ale pytam go jakim prawem mi zabrania po tyg znajomosci nie jest moim chłopakiem ani niczym tym podobnym a ten mi sie pyta czy mi brak sexu ze chce latac za innymi;/ Boze a ja ze to nie jego sprawa i pytanie było niekulturalne a ten ze chce wiedziec na czym stoi po prostu brak mi słow;/ a myslałam ze to ten ...

Gość mrówka__zet__
up;/

Gość Geno Pifko
hahahaa to ci sie trafilo, najnowszy typ, same nowoczesne modele po szkoleniach z podrywu. Ucza sie chopaki ucza, a jak ich bedzie wiecej to i tak laski zaczna postrzegac to jako atrakcyjne zachowanie Takze nie lam sie przelam sie, ze nie jestes jedna z glupich lasek ;)

Gość DO MRÓWKA
a ja nie jestem pewna czy ty nie przesadziłaś z tą reakcją... no co facet zaczął się z toba spotykać, no to jasne że nie chciałby żebyś się spotykała z innymi, bo pewnie mu zależy i nie jest pewien że ci zalezy. no i pokazałaś klase tym swoim tekstem ;/. pokazałaś że masz ochote sie z innymi spotykać ;/. ja bym tak takie zachowanie zrozumiała. ale nie martw sie, facet po takiej szopce pewnie na tym wyjeździe się rozejrzy za normalną kobieta :o

Nie łam się, nie warto przejmować się takimi facetami ;) Na pewno trafi się jakiś porządny, szukajcie aż znajdziecie :D

taaa,gdy tylko wydaje mi sie ze wlasnie poznalam jakiegos normalnego to po paru spotkaniach mam dosc-poprostu dosc.

Gość mrówka__zet__
no ale jak ktos po jednym spotkaniu moze mi zabranic czegokoliwiek to jest klasa?? czy raczej zaklepywanie?:/ jak mamy byc razem to bedziemy przeciez a wlasnie pytał tez czy mi sexu potrzeba ze chce latac za innymi jak dla mnie to chamstwo ty nazywa sobie jak cjhcesz;/

Gość mrówka__zet__
w jak mu powiedzialam ze nie byłabym zdolna do seksu bez miłosc to od odpowiedział mam wierzyc? mowi samo za siebie

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
up

Gość mrowka__zet__
ponawiam pytanko:)

Gość mrowka__zet__
myslicie ze przesadziłam zreakcja?

Gość nie sądze........
raczej on przesadził :o ja w ogóle nie miałabym odwagi wyjechać z czymś takim po tyg znajomosci a wracając do tematu, to ja z kolei trafiam na samych z problemami emocjonalnymi 🖐️

Gość KOORWA NIECH WAS CHOOJ
ja natychmiast skreslam faceta z listy gdy wlasnie mowi o swojej bylej zupelnie o nią nie pytany, gdy chwali sie podbojami łóżkowymi itd dla mnie to dziecinada po wyjsciu z restauracji na oczach takiego typa kasuje nr tel i mowie czesc 🖐️