JaJesteSpriteATyPragnienie 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlatcasnejkuf 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 dzien dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maleńki Żółty Kwiatek 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 czeeeeesc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaJesteSpriteATyPragnienie 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 jak minęła noc kochani ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maleńki Żółty Kwiatek 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 U m było strasznie duszno (parno) nie mogłam spac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaJesteSpriteATyPragnienie 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 ja prawie cala noc nie spalam...tak lało, byla burza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Sprite..a gdzie Ty tam polazłeś??? stałeś u mnie na biurku.......wróć bo mam pragnienie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maleńki Żółty Kwiatek 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 U mnie pod Warszawą to, aż biało sie robiło... Uwielbiam burze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlatcasnejkuf 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 ja sie spiłam wczoraj 2 piwami i dzis mi łep pęka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Draż. 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 sprite spalam niecale 4 godziny :O:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaJesteSpriteATyPragnienie 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 wracam juz do ciebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaJesteSpriteATyPragnienie 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 ja sie boje burzy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlatcasnejkuf 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 u mnie słonce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wlatcasnejkuf 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 świeci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 wracaj tylko szybko...w końcu zapłaciłam za Ciebie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaJesteSpriteATyPragnienie 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 tez chce słonce!! ciagle tylko pada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 zapraszamy do Warszawy---tu sloneczko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaJesteSpriteATyPragnienie 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 za daleko :( bo ja z okolic poznania jestem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agaga Napisano Czerwiec 25, 2009 Hej hej :) W Warszawie zaraz tez bedzie padac, I czas zabrać się do pracy. Miłego dnia wszystkim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 dla chcącego....przyjeżdżaj do Warszawy--przywitam Cię chlebem i solą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 agaga nie prawda w centrum jest słonecznie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaJesteSpriteATyPragnienie 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 chciałabym:P ale do pracować trzeba:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 hahahaha....właśnie widzę jak się pracuje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JaJesteSpriteATyPragnienie 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 jestem dietetykiem :P wiec prawie cały dzień tak spędzam na kompie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach