Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

met4x4

the sims 3

Polecane posty

ściągnęłam sobie the sims 3 zainstalowałam bez problemu ale jak załaduje mi sie gra i przejde do tego terenu gdzie widze wszystkie domki to mi sie wyświelta że nie byliśmy w stanie zweryfikować czy twój dysk z grą the sims 3 to ważna kopia Prosze pomóżcie co mam zrobić żeby mi chodziło

Gość ano dzien dobry
najlepiej to nie ponawiaj tematow🖐️ bo tych topów o waszych posranych simsach jest juz multum :o

wiem ze jest dużo ale o całkiem innej treści a bawie sie w to dla zabicia czasu//....

Gość ano dzien dobry
dla zabicia czasu yebnij se pol litra :D albo ewentualnie popisz bezedury na kafetererere :P

a grałeś/aś kiedyś w the sims 3 ?? bo ja kiedy dawno temu zagrałam raz i wciągnęły mnie tak samo jak cs source

Gość ano dzien dobry
przestan. moja 12sto letnia kuzynka w to gra. i ma prawo bo jest dzieckiem. ale jak dorosli ludzie moga grac w takie rzeczy to nie kminie tego :o

Gość to znaczy
ze musisz jeszcze ściągnąć crack

mam już jakiegoś cracka..... a hmm jak mam go znależć ?? każdy ma inne upodobania a zkąd wiesz że nie jestem dzieckiem

Gość vm n bnvm
tak bo my dorośli to już tylko możemy zrzędzić na kafe ;] (patrz draż i ano dzień dobry) Ja gram w wiele gier komputerowych bo lubię, poza tym lubię też zajmować się moim życiem. Zrzędy. :P

Gość że im się chce
tak p...................ć z crackami, ściąganiem zamiast qrwa kupić za stówkę legala, co za p...ny naród

Gość to zależy skąd ***************
ściągałaś, jak torentem to musisz "podmienić" cracka ale jak ja Ci to wytłumaczę :-P Poszukaj go ! Stara doopa jestem a w simy i tak grać będę - to juz III SIMY ;) Wolę pograć niż czytać te bzdety na tym forum. Podam Ci link - zaloguj się tam i POCZYTAJ - jak tego cracka ulokować;) http://simsownia.frix.pl/rejestracja ;)