Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saphira20

Dziewczyny pomóżcie pilne

Polecane posty

Gość saphira20

Za godzinę jestem umówiona z kolega umówiliśmy się że mu dziś obciągnę ale ja to będę robiła pierwszy raz napiszcie jak to zrobić żeby było dobrze nie chcę aby po wakacjach się ze mnie śmiali że nie umie tego zrobić tylko proszę traktujcie to poważnie i nie wypisujcie głupot.

Gość ankuu_16
To nic trudnego najpierw pomasuj go dłonią a później wezmą do ust i ssij mocno reką możesz pieścić delikatnie mu worek i nie uciekaj jak się spuści od razu połknij jak tak zrobisz nikt nie będzie eis śmiał a wszyscy koledzy będą chcieli abyś im tez obciągała życzę miłej zabawy.

Obciągasz koledze i to na pierwszy raz? Nie komuś, kto Cię kocha i jakbyś w połowie powiedziała, że nie wiesz, jak; że nie umiesz, że nie chcesz, to by Cię przytulił i pocałował? No to brawo. No, ale miałam nie szydzić. Poszukaj na redtubie. Obejrzyj kilka filmów i się doucz. I przede wszystkim - robisz to pierwszy raz, nie masz doświadczenia, wiec nie staraj sie \"zassać\" totalnie głęboko, bo podrażnisz języczek w gardle i będzie Ci się chciało wymiotować.