Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z trąbą w dół

Bez ojca, bez matki..

Polecane posty

Gość z trąbą w dół

Kiedy mialam 7 lat moj ojciec nas zostawil. Do dzis nie mam z nim kontaktu a mam 19 lat. Bylo trudno... Mama poki bylam mala byla ok im bardziej dojrzewalam tym gorzej mi z nia bylo.. Teraz to jakis koszmar, wciaz robi mi awantury ma doi mnie jakies zale i wyrzuty ze nie zyje tak jak ona by tego chciala.. ze ejstem z nieodpowiednim facetem bo nie ejst bogaty, ciagle tlyko na mnie narzeka i powoluje sie na ojca "jakby ojciec tu byl zrobilby z toba porzadek gowniaro" Ona wciaz powtarza ze przynisze jej wstyd ze ejstem do niczego.. ze same problemy ze mną.. itp Nigdy mi nie pwoiedziala ze ejst ze mnie dumna.. nigdy mnie w niczym nie wspierala jesli to byla moja decyzja.. Nie mam sily juz na nic... zyc mi sie nie chce..

Gość trzeba kiedys odciąc
pępowine....

Gość a ty nie masz sobie nic
do zarzucenia? matce jest coraz gorzej bez powodu?

Gość fajnie by bylo
bez przesady, masz matke, tylko jestescie w zlych stosunkach, moze pora sie wyprowadzic

Gość zazwyczaj wyprowadzka
gdy nie widzi sie na co dzien poprawia relacje.

Gość z trąbą w dół
pogorszylo sie od momentu keidy zaczelam byc z chlopakiem ktory nie ejst z bogatej rodziny.. ona dostaje jakiejs furii.. to nie do zniesienia... najpierw robi mi dzikie awantury a potem mysli ze "przeopraszam" zalatwi sprawe.. kiedy potem za 2 dni znow to samo.. Mam mlodszego brata idealnego jej syna

Gość z trąbą w dół
taaak za 2 tyg wyjedzam do maista gdzie chce studiowac.. i nasze stosunki sa z dnia na dzien coraz gorsze... Nie chce wyjchac i nienawidzic matki..

Gość z trąbą w dół
dokladnie byczek dokaldnie.. on nie powie nic zlego na mame ani nie wstawi sie za mna.. jest taki idealny..