Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimm2

brzydkie stopy jestem załamanas...

Polecane posty

Gość nimm2

jest lato sa wakacje.. a ja znow bede musiała kisic sie w skarpetach i całych butach.. mam starszne palce drugiego palca najdluzszego i na nim kosc juz ni ewiem o z tym zorbic czy sa wykonywane jakies operacje eh ;(

Gość dnhyn
ja ma o samo+namierna potliwosc+wyszuszona i zrogowacialan skore :o

Gość pomaluj sobie paznokcie na
jakis zwariowany, wakacyjny kolor i dbaj by skora stop byla miekka a piety delikatne i bez pekniec. palcem sie nie przejmuj, to drobiazg. wierz mi.

Gość kwiaty na porodowce
i dbaj by skora stop byla miekka a piety delikatne i bez pekniec ciocia dobra rada się znalazła :P :D

Gość przerób se je na kopytka
:D

na potliwosc sa dezodoranty, np schol jest swietny, talki i kremy. na noc smaruj grubo kremem swoje stopy, zaloz folie i skarpetki. kilka takich kuracji i stopki jak marzenie. wciaz polecam zwariowany kolor na paznokcie.

Gość nimm2
naparwde uwierz mi to nie jest zaden drobiaz on jest tsraszny długi a optym ta kosc na srodku ... juz mam tego dosc

Gość buahahahaha.
na noc smaruj grubo kremem swoje stopy, zaloz folie i skarpetki. kilka takich kuracji i grzybica jak marzenie.

ciocia nie ciocia, wiele osob o stopy nie dba. nie interesuje cie to nie czytaj,, proste

Gość dnhyn
tak nie usuwam i narzekam :o mam scinacz i tarke scholla codziennie ich uzywam, wieczorem cholernie gruba warstwa kremu a rano wstaje zuywam scholla dezodorantu albo zelu na potliwosc i wieczorem znowu to samo :o

tez mam drugieo paliczka najdluzszego tzw wdowka:P i sie nie martwie mocz sobie stopy w barzo goracej wodzie z sola zwykla lub taka z dogerii albo sola leznicza z apteki tak min pol godziny mozesz tez dodac sou z cytryy to je jakby wybieli:P ja czasami wrzucam sobie zielona herbate albo szałwie szalwia dziala antypotowo:) no i mydelko i pumeks a pozniej krem:)

Gość nimm2
echh dziewcyzny ja jzu bym wolala zeby stiopy mi sie pociły niz takie ochydne palce ;(

Gość dnhyn
nawet jak jest chlodno to mi sie poca lapy i stopy, od tych na potliwosc wszystko mi sie wyszusza (a dzial;anie srednio zadowlajace:o) i non stop mam zrogowacenia (oporcz kilkunastu minut to tarce i kapielach dla stop:o)

Gość nimm2
zreszta nigdy nie bylam z nimi u kosmetyczki a sama nie umiem nawet kolo nich robic NIE CHCE MI SIE jak mam na nie patrzec to mi nie dobrze ;/

Gość dnhyn
ja tez mam brzydkie stopy, drugi palec jest najdluzszy i ciemna gosc na tym drugim palcu do tego ogolnie brzydkie stopy:o

Gość dnhyn
oczywsicie kosc* taka zaciemniona (nie wiem od czego) tez myslalam zeby sobie to chiruricznie yciac czy cos aha no i ciagle mam obtarte stopy- wlasciwie kazde buty mnie obcieraja, nawet te ze skory:o

Gość nimm2
boze skad ta kosc sie bierze;/ ja mysle ze mi sie wziela stad ze ja cale zycie na palcach chodz ei nie moge przetsac po domu bo poza domem w butach normlanie ehh mwoie wam masakra ;(

Gość nimm2
hahaha o boze mam tak samo hahah

Gość nimm2
dnhyn zrob zdj swoich stop :)

Gość dnhyn
cos ty wsyt jak nie wiem :D

Gość nimm2
dawaj :) przełam sie i tak Cie tu nikt nie zna ;) moze da sie cos u Ciebie zaradzic :")_

Gość dnhyn
wstyd :D zrob pierwsza fote :D

Gość dnhyn
ta zaradzic, juz moj facet sie na mnie dziwnie patrzy bo mam tyle kosmetykow i tyle rzeczy z nimir obie a to gowno pomaga, albo sie poca albo sa przesuszone bo o zrogowageniach i brzydkosci to juz nic nie wpsomne :o

Gość dnhyn
poza tym stopy to nie moj jedyny problem, jest jeszcze tradzik, blizny potradzikowe :o

Gość nimm2
okej zaraz zrobie , ja z treadzikiem mam spokoj :) ale do kosmetyczki nie chodz wyciskac bo jeszcze bardziej si eroznosza i jak sama wyciskasz to odkazaj probowalas jakis masci ?:)

Gość nimm2
albo jakas wizyta u dermatologa ?

Gość nimm2
zaarz zaobczysz jakei ja mam pomaranczowe taka skorupe n atej kosci :(

Gość kaczamba
link nie działa