Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech........................

co szybko zadziala na ten cholerny cellulit?

Polecane posty

Gość ech........................

jade za 3 tygodnie na wakacje z 10 lat straszymi ludzmi od siebie, juz troche schudlam, ale nadal wygladam gorzej niz te babki a pokazac sie w bikini bedzie trzeba zostal mi do zwlaczenia cellulit w kremy srednio wierze, ale czyms tam sie smaruje... staram sie pic duzo wody, co jeszcze robic?

Gość Ja też mam
Witaj !! Zimny prysznic na przemian z ciepłym ale kończ zawsze zimnym. Po prysznicu zawsze nakładaj krem lub żel wyszczyplający. Zdecydowanie polecam krem bądź jakiś balsam z tego względu że trzeba go mocniej wmasować by wchłonoł. Pod prysznic szorstka gąbka i zel z pielingiem, złuszczysz wtedy martwy naskórek. Oprócz tego , oczywiscie trzeba znaleźc na to czas i mieć odrobinę cierpliwosci, są takie przyrządy do masarzu z kuleczkami drewniane bądź plastikowe. Nasmaruj mejsca gdzie masz celulit oliwką i dosć mocno masuj tym przyrządem. Poczujesz nawet ból potem lekkie zdrętwienie ale to bardzo dobrze , rozbijasz wtedy te złogi. I proponowałabym do tego codziennie choćby 30 min jakichkolwiek ćwiczeń. Odrzuć w miarę mozliwości słodycze jesli jesz i mięso a jedź wiecej warzyw i owoców. Proponuje melona ma bardzo mało kalorii bo tylko 16 w 100g. I ma właściwosci spalajace tkankę tłuszczową a i również oczyszczające bo ma wody tyle co arbuz. Dość sporo się rozpisałam ale jest jak widzisz sporo sposobów na to by się pozbyć choć w wiekszej części celulitu ale niestety trzeba cierpliwosci. Powodzenia :)