Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomoc dziekuje

Sukienka - w takiej ide na wesele moze byc?

Polecane posty

Gość kotka222
moze byc

Gość dadalala
a ile masz lat?? sorry, że się pytam, ale jestem ciekawa

21

Gość dadalala
hmmm... bardziej bym była za tym ciemniejszym różem niż za tym jasnym

no wlasnie tylko ja mam ciemne wlosy i ogolnie karnacje bylam w tym roku juz na 2 weselach w suknie czerownej takiej wieczorowej teraz tak pomyslalam, ze ide na poczatku w lipcu to kupie cos jasnego jeszcze we wrzesniu chcialabym ja ubrac na wesele

Gość szafa_gra
mnie sie bardzo podoba :) tyle, że jeżeli jesteś niższa niż ten manekin;) to bym skróciła tak do kolana.

Gość sdgdgdgf
ladna, ale taka trochę sirotka mam nadzieję, ze masz biodra, bo na tym wieszaku wygląda dość mizernie. Musisz wymyslic jakąś bardziej spektakularną fryzurę i biżuterię, to bedzie ok Kolor bardzo mi się podoba

Gość dadalala
ja też mam ciemne włosy i karnacje i unikam tak jasnych kolorów, ubieram się kolorowo, ale wybieram zawsze ciemniejsze odcienie bo wtedy fajnie wygląda moja opalenizna, nie rzuca się tak bardzo w oczy ale jest widoczna. A sukienkę w ciemniejszym kolorze będziesz mogła spokojnie wykorzystać we wrześniu :)

Umnie nie wsi tak jak na wieszaku. podkresla mi ladnie biust i talie sukienka siega mi do kolan, mam do niej wlasnie wysokie buty. Kolczyki i bizuteria mam srebna ladnie pasuje do sukienki, nie chce sie mocno zucac w oczy , to slub mojej kolezanki, nie bedzie nikogo z mojej rodziny tylko ja i moj luby. Wlosy hmm no sama nie wiem 2 razy mialam okazale upieca raz z rozyczkami malymi czeronymi raz z kwiatem upietym we wlosy . traz myslalam zeby wlosy wyprostowac, i ladnie spryskac lakierem mam dlugie wycienowane geste wlosy

Gość sdgdgdgf
nie no, jak ci sie fajnie uklada na figurze, to problem z głowy

przyznam ze bardzo aldnie lezy nawet mame wzielam zeby na zakupach powiedziala bo ona mowi zawsze odrazu prawde krytykuje jak cos:) a tu pochwalila:)

no wiem ze nie ma czym sie w niej zachycac, ale tka jak mowie mam w tym roku 5 wesel na 2 bylam teraz ide na 3 pocztek lipca. Mam w szafie suknie czerona wieczorawoa strasznie dzu kasy dalam i napewno ubiore na przyszly rok bo tez mam wesela, ale teraz chcialam cos skromnego. Mi sie osobiscie podoba

Gość boska krystyna
No i bardzo dobrze. Sukienka jest ładna, skromna. Nie ma to jak wielkie, kolorowe, błyszczące bezy na cudzym weselu.