Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abaska

Pies, a kot...

Polecane posty

Gość abaska

Pies o człowieku: - Karmi mnie, głaszcze, bawi się ze mną. Jest moim bogiem...! Kot: - Karmi mnie, głaszcze, bawi się ze mną. Jestem bogiem....:-P Dlatego wolę psy...;)

Gość kotka222
a ja wole koty ...miau

Gość pani z warsa
dobre ! jestem kotem :D

Gość abaska
..a mój piesek pachnie...kapie go co tydzień...mam kilkumiesięcznego yorka i nie zamieniłabym go na kota, nigdy...koty łażą wszędzie...grzebią w śmietnikach...blee...widziałam kiedyś kota sąsiadów, który grzebał w kompoście ( a wiadomo, że tam jest smród i zgnilizna), a chwilę potem sąsiadka czule go tuliła...fujj...mój piesek nie chodzi sam po osiedlu, a koty łażą gdzie chcą...są siedliskiem bakterii...brzydko pachną psy bezpańskie albo wiejskie, które życie spędzają uwiązane do budy...biedaczyska...

Gość i bez przerwy drą mordę
każdy pies byle nie york :P

Gość pani z warsa
jork to nie pies :o:D

Gość jooo
koty to śmieciożercy...zapchlone..zawrzodzone...kontrolujecie gdzie łażą te wasze koty? nie...bo żadna brama czy furtka kota nie powstrzyma...kotki bzykają się z każdym napotkanym zapchlonym kocurem...a potem wy je tulicie i pozwalacie spaś na łózkach i kanapach...ohyda...koty to śmierdziele....koty nie przywiązują się do właścicieli...pójdą za każdym kto da im coś do żarcia...

Gość fgkl
koty to wielka bakteria....powinno się je zwalczać....

Gość jooo ale ty durny jesteś
:D

Gość sdgdgdgf
ja lubię i koty, i psy nie wiem, po co taki głupi plebiscyt - co lepsze, co gorsze nikt nikogo nie zmusza, niech każdy sobie wybierze co chce i co mu odpowiada

Gość sam leonardo da vinci powiedzi
ial "nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"...kocham kotki!

Gość a ja mam trzy kotki
i jednego dużego psa, koty mieszkaja w domu, wychodzą tylko do ogrodu a pies mieszka w swoim kojcu i ma dostep do całej posesji łącznie z kotami, z którymi żyje w wielkiej przyjaźni :)

Gość fgkl
"Kochasz swego psa? A więc jesteś człowiekiem"

Gość ereo
"Największa jest miłość matki, druga – psa, trzecia – kochanki." * Autor: Horacy

Gość horacyyyy
? ten z Dr.Queen? :D:D

Gość horacyyyy
sorka Quinn :D

Gość wikhig
"Kot to kwintesencja próżności i egoizmu" "Do pustego naczynia dodaj nutkę egoizmu, kwartę pychy i sagan lenistwa...,a otrzymasz kota."

Gość Pies czy kot o to jest pytanie
Co wy za gupoty wypisujecie.? Kot siedliskiem bakteri.? Kot jest czystszy od psa 1000 razy . Mówie tutaj o tym jak kot i pies mieszka w mieszka w bloku . Bo kot sobie siedzi w domku , czasem sobie poleży na parapecie a pies musi wychodzić na dwór . No a jak w domku i sobie chodzi na spacery samotne to tak samo jak i pies będzie brudny.. Ale i tak jestem zwolenniczką psów..;p

Bozeee koty sa strasznie glupie i jako biolog powiem Wam ze niszcza naturalne siedliska i ekotony... Nasz cwiczeniowiec od ekologii uwaza ze do kotow powinno sie strzelac, przychodzi sobie taki kot i dla zabawy zabija chronionego ptaka zeby pozniej nazrec sie whiskasow ;///// nie cierpie kotow, sa falszywe i wredne ;/ za to psy koooochaaaaam ponad wszystko ^^

Gość x x x
nie znoszę kotów, bo żeby się wkupić w kocie łaski to można dostać pierdolca. te kocury, które znam nie mają w sobie krzty miłości, ucieknie na trzy dni, wróci na gotowe i nawet na właściciela nie spojrzy, zero podziękowania, że żarcie dostaje i za to że mu w ogóle drzwi otworzyli. i jak dla mnie, koty są dla leni, nie trzeba poświęcać im uwagi, bo sam się sobą zajmie, wyprowadzać też nie trzeba, dupy nie truje, bo chce się bawić, no żyć nie umierać.