Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2009a

co o tym sadzicie???

Polecane posty

Gość 2009a

27dc do @ zostały 4 dni: - nabrzmiałe piersi - kłucie w jajniku (lewym) chwile boli i cisza - bardzo widoczne żyłki i strasznie ich dużo na brodawkach - bolące piersi z boku jak się przycisnie - bolące sutki i brodawki w dotyku - biały sluz (jest go niewiele) - szyjka macicy nisko, zamknieta i twarda - częstsze oddawanie moczu - strasznie chce mi się pić w nocy ????

Gość cherrycoke
albo będziesz miała @( nie wiem czy miałaś zawsze takie objawy przed ) jesli tak, to nie masz sie czego obawiać. Jesli masz podejrzenia że możesz być w ciązy musisz jeszcze poczekać i zrobić test

Gość ja tam nigdy nie
myślę o cyckach obcych kobiet :p

Gość ciąża jak nic
zrób badanie na bete z krwi, nie trzeba czekać do miesiączki, a daje 100% pewności

Gość madziakicia
Moim zdaniem to może byc ciąża ale,jak radzą dziewczyny,zrób betę z krwi,będziesz na 100% wiedziała:)

Gość jestem w 34 tc
Masz normalne objawy albo na okres albo na poczatek ciazy, a my wrozkami nie jestesmy :) Ja ci tylko powiem, ze objawy na oba sa prawie identyczne i nie doszukuj sie objawow ciazy typu czeste sikanie, bolace piersi czy jakies tam zylki, bo to sa naprawde objawy ciazy na dalszym jej etapie, a nie jeszcze przed planowanym okresem :)

powinien być, ale niekoniecznie ja nie mialam wcale na poczatku ani w trakcie ciazy, sucho i dobrze ustrzeglam sie od infekcji..... a inne to objawy to bym stawiala zarowno na ciaze jak i na okres, ja mialam charakterystyczne dla mojej ciazy ciagniecie w dole brzucha.... kolezanka miala krwawienie w srodku cyklu...

jesli chceszwiedziec wczesniej zrob bete ona ci powie, test ci tego jeszvze nie wykarze o ile jestes w ciazy...