Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeloł

...straszna śmierć...

Polecane posty

Gość jeloł

...a wczoraj w moim mieście chłopak wjechał rowerem pod tira...to dopiero straszna śmierć...normalnie po nocach będzie mi się to śniło....brrrr

Gość
lilka🖐️ kazda smierc jest straszna - no ale przyznasz ze jest roznica miedzy rowerem jadacym pod tira, a smiercia we snie;)

Gość Ile miał lat
On juz nie zyje, ale jego bliscy zostali.Straszna tragedia.

Gość jeloł
...miał 24 lata....młody...całe życie przed nim...

Gość ehhhhhhh smutne ale prawdziwe
a mojego kolegi tata był pijany i wpadl pod tramwaj

Gość a ojciec mojej kolezanki
rozdrabniał gałezie w rozdrabniarce i jak nałozył nowa partie galezi to zobaczylze siedzi w nich kot. Wsadził ręke i chcial go wyciagnac...... tatar. Ija wcale nie żartuje.

Gość u mnie w pracy
chłopakowi prasa spadła na głowe ,smierc na miejscu

..ale się strasznie tu zrobiło...no to ja dodam,że w zeszłym roku tir uderzył w drzewo...i zaczął płonąc (gość miał butle gazowa w środku - taką turystyczną )...facet wyskoczył z tira, a w środku została jego żona i trzyletni synek...spalili się żywcem..normalnie horror...

Gość niebo nade mną
straszne jest to co mówicie... :(

Gość loloa
..a w tym roku w Poznaniu chłopak na motorze uderzył w drzewo i...głowa była osobno...to dopiero masakra!

Gość Ile miał lat
Boże!!!! włosy się jezą na głowie.

Gość hhh23
u mnie w mieście jest zalew staruszka spacerowała po molo i zaslabla wpadla do wody nikt jej nieu ratowal utopila sie:(

Gość niebo nade mną
najgorsza jest śmierć w męczarniach. Ale wiecie, ze to nie jest do końca zbadane, ale śmierć mózgowa następuje dopiero po jakimś czasie. Dlatego nie wiadomo do końca co odczuwa umarły te pół minuty po wypadku...

najgorzej to chyba spalic sie zywcem.... ile to sie wycierpi zanim się w \'\'końcu\'\' umrze...

...kiedyś słyszałam o takim strasznym wypadku....dzieciaki bawiły się w zbożu, a facet (ojciec jednego z dzieci) kombajnem kosił...i...skończyło się tragicznie...na wsi dużo jest wypadków podczas żniw...niestety...

Gość nad jeziorem gdzie jeżdze na
wakacje utopiły sie 2 dziewczynki. siostry blixniaczki. jedna najedna napełniała wiaderko i sie poślizgla, wpadła do wody a druga chciala ja ratowac i tez wpadła. panicznie bały sie wody. Mieszkali 2 domki dalej od wynajmu mojego ... smutne

tak, a straszna smierc to smierc ojca znajomej mojej siostry :\ spalił sie w samochodzie, a ludzie nic nie zrobili, tylko kręcili to kamerą i się przyglądali :\ ona potem widziała nagranie :O

Gość Master H
mojej koleżanki mama skoczyła z 10 piętra

to jest szybka śmierć na świecie co 30 sekund umiera 1 człowiek te filmiki są drastyczne oprócz wypadku a to jest powolna śmierć gnije za życia http://www.smog.pl/wideo/26680/ich_cialo_sie_rozklada_koszmar/ a to wypadek dziewczyna przeżyła ale co niej zostało http://www.metacafe.com/watch/888126/drunk_driving_jacqueline_saburido/ śmierć przez powieszenie http://www.nothingtoxic.com/media/1204086582/Disturbing_Aftermath_of_a_Young_Girl_Who_Hanged_Herself a tu znowu śmierć przez ukamienowanie http://www.bestgore.com/stoning/honor-killing-video-dua-khalil-aswad-stoned-death-iraq/