Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monumentto

Gumka...

Polecane posty

Gość monumentto

Mam pewien problem. Ja jestem dziewica a moj chłopak prawiczkiem. Jestesmy juz gotowi by przezyc swój pierwszy raz, tylko że jest pewien problem.. A więc on nie potrafi ubrać gumki... juz 2 razy sie nam tak zdażylo. mówi że stresuje go samo włożenie jej... a tak to spoko. Gdy zaczyna otwierac gumke maly malejee.. Prosze Pomócie mi jakoś rada żeby wszytsko sie udało. Bo naprawde nie wiem co robić...

Gość szalonaa
kochajcie sie bez gumki . 70 procent szans bez wpadki

Gość szalonaa
a poza tym to jak poczuje ze chce sie spuscic to sie wycofa z ciebie

Może pomóz mu w tym? ;) A wtedy jego \'mały\' na pewno nie zmaleje, myślę, że będzie jeszcze bardziej podniecony Twoim dotykiem, hm? ;) A przede wszystkim nie stresujcie się, bo wtedy marna z tego przyjemność :P

Gość onaano
no własnie 70% i to moż ebyć nasze ostatni wspólny seks... ;/ a potem bejbi.. więc może jakies inne rady...? moż epowinien poćwiczć albo ja powinnam zalozyć mu gumkę...

szalonaa, Nie zapominaj, że nawet podczas stosunku przed wytryskiem wydobywają się małe ilości spermy :P

Gość jem jajko.
koniecznie pocwicz przysiady i brzuszki ;]

Gość szalonaa
cwiczyc zakladanie gumki ha ha ha dobre !!! moj facet nigdy sobie gumki nie zaklada . woli jak robie to ja to juz go wtedy zaczyna lekko podniecac jego maly

Gość onaano
ten płyn sie nazywa jakoś chyba prejakulat czy jakoś tak. ;) to znaczy że spróbowac mu założyc gumkę?? ale to przecież facet powiniem dbać o ten właśnie interes żeby załozyć...;/ Mylę się??

Gość szalonaa
faceci tak maja ze sie nakrecaja jak kobieta zalozy gumke a przed tym wycaluje jego penisa czy nawet loda zrobi

Gość obestraniev
a jesli sie go zabardzo podnieci i spuści się za wczesnie i jescze nie zdązymy tego zrobić??

" ale to przecież facet powiniem dbać o ten właśnie interes żeby załozyć " - świat się nie zawali jak mu w tym pomożesz :D Gdyby mój facet miał z tym problem też bym tak zrobiła ;)

Gość szalonaa
a co mam zrobic jak nie lubie palcówek mojego chlopaka??

Gość obestraniev
to może pzrejdzcie do konkretów? a jesli nie to może delikatnie powiedz mu jak lubisz?? może to by cos dało ja ostatnio powiedziałam tak delikatnei i sie zminiło w lepsze;)

Gość ncopy
aj tam macie problem.. odstresuj go jakoś bo inaczej sam sex nie przyniesie satysfakcji.. więc go odstresuj, odpręzcie się, z tą gumką mu pomóż i do dzieła ;)

Gość monumentto
dzięki wielkie:) jest to naprawdę ważne dla nas. Bo już długo jesteśmy ze sobą mamy zaufanie do siebie i tylko tutaj tkwi problem... więc kiedy nadarzy się okazja to spróbuje ja ją załozyć, chociaz kompletnego pojecia o tym ni emam... ale poczytam coś o tym ;)