Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona płetwa

RATUNKU!!! problem z kompem...

Polecane posty

Gość zielona płetwa

na początku powiem, że jeżeli chodzi o sprawy komputerowe to jestem zielona... mam problem! nagle zniknął mi głos w kompie, tzn w winampie, odtwarzaczach filmów i na stronach internetowych; w głośnikach jest tylko dźwięk, jak się zamyka kompa, uruchamia go lub przy otwieraniu i zamykaniu skypa :/ otwierając winampa wyświetla mi się: " bad DirectSound driver. Please install prper drivers or select another device in configuration. Error code: 88780078" natomiast otwierając allplayera wyświetla się taki komunikat: "BRAK KODEKA AUDIO (lub zbiór uszkodzony)!!! Kodek potzrebny to: DIVX MPEG Layer 3 " czyli wystarczy, ze ściągne ten kodek? tylko jak i z jakiej strony???? eeeeeeeeeeehhhhh :/

Gość zainstaluj ponownie sterowniki
od karty dzwiekowej.

Gość zielona płetwa
poszukam oryginalnej płyty od karty...ale może byc problem :/

Gość zielona płetwa
dzięki za stronkę...na razie z niej ściągam ten DIVIX, mam nadzieję, ze pomoże :/ a możecie mi jeszcze powiedzieć, dlaczego tak mi się zrobiło? nie przypominam sobie, abym jakieś pliki usuwała ostatnio...

Gość zielona płetwa
ta strona to po prostu strona z programami do odtwarzania muzyki lub obrazu :/ nie potrzebuje tego, tylko odpowiedniego kodeka :/ skąd mogę go ściagnąć? z jakiej strony????

Gość zielona płetwa
dzięki SERENITY... ale :/ zgrałam ten AC3 Filter i sterownik: Realtek wszystko było przez chwile ok. zamknęłam winampa i otworzyłam ponownie i cały problem powrócił :/ eeeeehhh jeszcze jakieś rady?

Gość do autorki......
"ta strona to po prostu strona z programami do odtwarzania muzyki lub obrazu :/ nie potrzebuje tego, tylko odpowiedniego kodeka :/" bzdury divix to KODEK + dodatkowo player i coąs tam jeszcze ale masz mozliwośc odchaczenia tego przy instalce :)

Gość zielona płetwa
nic to nie dało :/

Gość ja tez tak mialam
niestety system stawialam od nowa