Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annas1987

Trutka w zębie i przerazajacy ból

Polecane posty

Od tygodnia mam wlozona trutke w zebie. Mialo bolec najdluzej dobe boli a szczegolnie przed pojsciem spac juz od tygodnia. Wizyte mam dopiero za 2 tyg. Gdzies czytalam ze mozna sobie wydlubac ta trutke samemu ale teraz moje pytanie czy jak ja wydlubie to ci z ta dziura w zebie?? I czy na pewno przestanie bolec?

aa. dodam ze jestem w ciazy ;((((( i zadnych lekow oprocz apapu nie biore ale tez przez codziennie go brac nie bede :(( POMOCy

Gość honia8989
nie wydłubuj tej trutki ja ci radze jak chcesz wyleczyc zeba mam tak samo okropny bol szczegolnie w nocy teraz to juz jesc nawet nie moge:(ale na szczescie jutro juz do dentysty :)

Gość HE HE
lec natychmiast do dentysty. musi ci to wyjac i załozyc cos innego.

Gość a masz możliwosc zadzwonic do
dentysty?

Gość HE HE
twój organizm zle reaguje na trutke, załoza ci inna. ja tak miałam, ale nie wytrzymalam z bólu nawet doby.

Gość mialam podobnie z ...
Wydłubałam ,przestało boleć,ząb juz zrobiony,nie było problemu;) Wywal to swiństwo,zeby doszło powietrze.

bo ja nigdy panstwowo nie leczylam zeba wiec nie wiem czy tak samo jest jak prywatnie, czy panstwowo tez zakladaja trutki

i jak to mam wydlubac?? czym?? boze pomozcie bo zwariuje zaraz jeszcze gdyby nie ta ciaza to bym na pigulach byla