Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ni_ca635474585

pomykla...

Polecane posty

Gość ni_ca635474585

Zakladajac prezerwatywe niestety pomylilam sie i polozylam ja na penisie odwrotna strona i poprawilam ja potem, wiadomo o co chodzi... czyli zewnetrzna strona dotknela penisa. Bylismy bardzo podnieceni, choc zawsze bylam na tym punkcie przewrazliwiona, nie wzielam tego tak bardzo opd uwage. Wczesniej uprawialismy seks oralny, wiec moze na penisie nie bylo tej wydzieliny, w ktorej sa plemniki. Seks nie trwal dlugo... to byl moj 8 dzien cyklu, wiec moze jest male prawdododobienstwo ze zaszlam w ciaze. Mam nieregularne cykle, ale nigdy nie byl krotrzy niz 28 dni, przewaznie 35, do 40.

nie jest tak łatwo zajść w ciążę! ja z moim chłopakiem pół roku bzykaliśmy sie bez zabezpieczenia, codziennie. czasem używaliśmy prezerwatyw, ale zazwycaj leżały sobie tylko w szufladzie obok. jakoś bez gumki jest lepiej. stosunek przerywany tez nam nie wychodził. za bardzo lubielismy jak konczyl we mnie. w koncu okres mi sie 2tyg spóźniał, poszłam po test ciążowy, bałam sie okropnie, ale w ciąży nie byłam. to nas zmobilizowało i poszlismy do lekarza po tabletki. teraz dziwie sie jak nam sie udało. i troche sie martwie, bo jak bedziemy juz planowac dziecko, to chyba nie bedzie tak łatwo...

Gość ni_ca635474585
Jezeli wlasnie nie zalezalo Wam na dziecku to mieliscie szczescie:):) Ale moze gdy juz bedziecie planowac rodzine to uda Ci sie zajsc w ciaze:)

powiem ci jeszcze ze nawet podczas dni płodnych jest tylko 40% szans ze zajdzie sie w ciąże. a sa to tylko 3 dni! (dla bezpieczenstwa, i nieregulanych cykli dodaje sie jeszcze 2 dni). facet nie skonczył w tobie, co z tego ze gumke za złą strone próbowałaś nałożyc. moim zdaniem szansa ze jestes w ciazy jest 1 na milion.

Gość ni_ca635474585
mam taką nadzieje..