Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamari

szef i kumpel w jednym

Polecane posty

u mnie dało się rozdzielić:) i dobrze to funkcjonuje tylko ze najpierw był szefem a poźniej kumplem:) Nie wiem jakby było w odwrotnej sytuacji

ja mialam takiego szefa,pozniej stal sie tez przyjacielem.....a potem on sie zakochał we mnie:-O .....ALE Żonaty wiec sie nie pakowałam w to.......dzis nie pacujemy razem,ale mamy kontakt przyjacielski:)

ech u mnie britnej jest odwrotnie, najpierw kumpel a pozniej szef tylko nasze stosunki sa porypane dlatego zdzwiilam sie, ze chce ze mna wchodzic w takie relacje narazie jest ok ale nie wiem jak dalej

Gość współczuje ci
nie da sie. najpierw byl szefem potem kolega pozniej kochankiem, ale walił w ciula i skonczylo sie

bez przesady nas nic nie laczy chodzi o to czy ze nie chce przenosic prpblemow z pracy na stosunki pracownicze i odwrotnie mam nadzieje, ze nasza znajomosc nie zacznie przez to kulec

Gość *Sami* ....
heheh to zależy Tamari jak przy pracownikach --powiesz mu ''cześć zjebie masz kaca po wczorajszym'' to raczej nie bedzie zadowolony no chyba że pracują tam sami jego(Twoi)znajomi ,wiec bedzie lużno i rodzinnie:)

haha czesc zjabie nie mowie ale spadaj glupi chamie mi sie zdarzalo:D

Gość *Sami* ....
hehe muszę spadać zobaczysz sama mądra jesteś ,wiesz ,ze granic nie możesz przekraczać bużka 3mam kciuki za Twoją karierę [kwiatek)

:) dzieki ja wiem, ze nie moge przekraczac ale czy on wie?:P milego dnia