Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geograf kobiecych ksztaltow

dlaczego kobiety nie rozumieja?

Polecane posty

Gość boska krystyna
A tak z ciekawosci - gdzie przebiega granica? Jak to sie robi? Nie interesuje cie zwiazek, nie interesuje cie kobieta, ale ją całujesz i przytulasz. Na czym właściwie taka relacja polega? Chcesz te kobitki całowac czy wolalbyś po prostu od razu seks? Czujesz do nich jakaś sympatię, rozmawiasz z nimi czy jak to jest? Bo muszę przyznac - mnie by chyba było ciężko powiedzieć, gdzie jest granica. Że całowanie tak, ale tylko przed seksem, bo samo takie na przykład na do widzenia to juz nie. Na czym polega różnica miedzy takim układem a zwiazkiem powiedzmy - niemieszkajacych razem ludzi, tylko randkujacych?

Gość geograf kobiecych ksztaltow
ok zobaczylem jeszcze wpis ely. ely oj wydaje mi sie, ze stopniowe poznawanie i czarowanie dopiero przyniosloby burze... One sa pozadane, a ze jestem cieplym i milym gosciem, nie traktuje ich szorstko, tylko "odpowiednio". Problem w tym ze u mnie pozadanie mija rano, a one widza ciag dalszy. Moze jestem emocjonalnym wampirem i tyle. cholera i tak cierpliwie czekam na prawdziwe uczucie :/ ok spadam, pora zajac sie czyms pozytecznym :) pozdro!

"Boska Krystyno" - szacunek za mądre pytania :) Właśnie - gdzie te granice

Gość boska krystyna
Jakbym miala zgadywac - to na takie układy decyduja się osoby, które nie potrafią zaufac innej osobie. Ale mogę sie mylić

Gość nuhqfhsdv
prawdziwego uczucia nie zaczyna się od dupy strony

Gość nuhqfhsdv
prawdziwego uczucia nie zaczyna się od dupy strony

Gość boska krystyna
No i chyba poszedł...Szkoda, bo naprawde bym sie chetnie dowiedziała, jak to wyglada od tej strony

Ja też byłam bardzo ciekawa odpowiedzi... Może i mi coś by to wyjaśniło, bo chyba trafiłam na podobnego typa :( Postawiłaś naprawdę trafne pytania!