Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona__stracona

zaczynam w kazdym mezczyznie dostrzegac

Polecane posty

Gość ona__stracona

kogos kto cche mnie zranic zdradzic skrzywdzic od kiedy siedze na cafe;/ kazdy z nich jest zły tez tak macie?

Gość Ex Rewolwerowiec
Ja odkąd siedzę na kafe, uważam że każda kobieta to suka, która będzie zdradzać z kim popadnie i gdzie popadnie, w młodości ćpała i kradła itp itd.

Gość Żelazo
tak dokladnie tak samo, tyle ze z kobietami.

Gość kafalara
mam to samo :/ każdy facet nie ma uczuć i nie ma co ich naszymi uczuciami obdarowywać :/

Gość ona__stracona
;/

Gość Sono Antonio
To zacznijcie sobie szukać dziewczyny. Teraz związki homoseksualne są modne, plus znacznie oszczędza się w nich na antykoncepcji.

Gość Dwudziestolatkaaaaaaaa
tak tez tak mam i boje sie ze wpadne w jakas chorobe przez to;/..chyba ta kafeteria działa jakos negatywnie bynajmniej ten dział....czuje ze wszyscy faceci sa tacy sami kazdy zdradza ze sa jak zwierzeta';/

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
;)

ja tam jestem optymistka i mam nadzieje ze trafie na kogos wartosciowego, czego wszystkim tutaj zycze.

\"Nikt cie nie chce krzywdzić, wszyscy chcą cie tylko przelecieć \" dla wielu to to samo - o ile nie dostaną wczesniej pierścionka zaręczynowego

"ja tam jestem optymistka i mam nadzieje ze trafie na kogos wartosciowego, czego wszystkim tutaj zycze." chyba nie odróżniasz słowa "optymistka" od "naiwniara" :P

Gość
faceci to straszne świnie :o słusznie się boisz autorko

"naiwniara bym byla gdybym wierzyla ze kazdy" wtedy byłabyś po prostu idiotką ;) ale neurosa ma 100% racji - mężczyzna skrzywdzi kobiete chocby tylko dla zasady :P

Gość
aby zaprezentować swoją siłę, pokazać kto rządzi i jaki z niego samiec :o najlepiej być homo :p zmień orientację

Ja też przez kafeterie nabawiłam się takich lęków, tym bardziej jak widzę ten brak szacunku dla kobiet objawiający się takimi oto sformułowaniami: suka, dziwka, kurwa itp. Ja nigdy nikogo nie nazwałam nawet \"głupim\", bo by mnie chyba wyrzuty sumienia zżarły. A tu o wiele gorsze rzeczy tak łatwo niektórym przychodzą... Włos na karku się jeży...

Gość mrówka__zet__
homo pff:/ to nie jest zabawne temat jak najbardziej serio

Moja płeć nie ma tu znaczenia :P Po prostu wiem jacy są faceci - to złe, wredne, podstępne, parszywe, oślizgłe, ohydne, wiarołomne indywidua... i gdyby nie istniały kobiety, to oni wznosiliby palme pierwszenstwa w niegodziwościach tego świata :P

"Włos na karku się jeży..." a moze tak byś sie zaczęła depilować? nie ma nic gorszego, niż nadmiernie owłosiona baba :P Ty nie masz sie czego bać, na takie nieapetyczne babska nikt uwagi nie zwróci - nawet skrzywdzic takiej sie odechciewa :P

ok komiczne , teraz wiem ze zartujesz :) ja tam lubie facetow, nie wszystkich , ale sa fajne okazy.

"ja tam lubie facetow, nie wszystkich , ale sa fajne okazy" ale pewnie Ty nie masz włosów na karku? :P

Gość mrówka__zet__
ozna wam ufac? i tak za 10 lat polecicie za nastepna:/

jedyne wlosy jakie mam to na glowie. a kafeteryjne bzdury staram sie rozsadnie filtrowac co radze wszystkim pozostalym :P

Gość mrówka__zet__
to nie bzdury to samo zycie😠

"ozna wam ufac? i tak za 10 lat polecicie za nastepna:/" po 10 latach 95% kobiet zmienia sie w osobe, która w nogawke spodni noszonych na początku związku nawet ręki nie jest w stanie włożyć, bo nastąpiła cydowna transmutacja rozmiarów... zgodnie z zasadą matematyczną - 10 lat, wiec z 36 w 46 :D Do tego fryzjer i kosmetyczka są dla niej zawodami o ktorych czyta w kolorowych pismach :D Dlatego ucieczka jest normalną reakcję :)

Ejże, ja lubie swoje włosy, zwłaszcze te na klacie i na dupie:)