Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROBLEM Z TWARZA --pomocyyyyyy

PROBLEM Z TWARZA --pomocyyyyyy

Polecane posty

sluchajcie co z tym zrobic , jak jest cieplo , i nie tylko , otwieraja mi sie pory na twarzy , wszystko co mozliwe leci mi na ta gebe i potem mam syfy nie z tej ziemi , co z tym zrobic???? nawet jesli jestem na silowni czy fitnesie , po zgrzaniu sie jest to samo :O

tragedia no , lato jest pieknie ,a ja mam syfy jak wulkany :O :O wstyd mi wychodzic gdziekolwiek

Gość ffsdfsdf
ja mialam to samo odstawiłam pudry fluidy i inne mazie, zrezygnowałam z kremów, stosuje maseczki, od kiedy stosuje płyn micelarny ja akurat mam Dermike i wode termalną z Vichy nie mam problemów z cera, czasem kłade korektor w okolicach oczu i tusz do rzęs to wszystko, ja naprawde mialam nieciekawa cere ale teraz jest super

ale ja nie uzywam pudrow ani fluidow , bo gorzej zatykam :O chodzi mi o cokolwiek brudy , spaliny , z drzew , czy nawet pewnie jak sie dotnke reka :O uzylam tonikow maseeeeeeeeeee i zaden nie zdal egzaminu , platki oczyszczajace tez nie , czy kosmatyczke zamknie pory?? czy zno przy upale czy wysilku sie otworza??

serenity dzieki , tego jeszcze nie mialam , poszukam zaraz w sklepie , pomaga on cos?? , bo zadne inne mi nie pomogly :O

Gość przecież przecież
jakie maseczki?

no wlasnie jakie maseczki? jakies chlodzace czy co?

Gość chipsowa dama
każda oczyszczająca ale stosowana rygorystycznie codziennie powinna pomóc! nie ma siły. najlepiej za każdym razem inną, z innej firmy. tak mi się wydaje.

Gość ffsdfsdf
tak dokładnie każda oczyszczająca, ja czasemrobie maseczke z kremu nivea z jabłkiem miodem i cytryna klade na 20min i potem zmywam dokładnie żelem i woda mineralną, no własnie nie uzywam kranówki powodowała u mnie wypryski a co do toników one zamykaja pory wiec nic dziwnego że ci nie pomagały musisz oczyscić twarz zanim zamkniesz pory, spróbuj płyn micelarny polecam naprawde jest dobry matuje skóre i dobrze oczyszcza u mnie wyskakiwały krosty nawet po mleczku do demakijażu, nie mozna tez przesadzac z oczyszczaniem bo skóra staje sie taka wyjałowiona i wtedy reaguje alergicznie na wszystko, popróbuj troche poeskperymentuj znajdziesz cos dla siebie na pewno

Gość ffsdfsdf
maseczki nalezy uzywać te same tej samej firmy, mozna zmienic ale to jest tak jakby kuracja pare takich "seansów" z maseczka daje efekty kazda kosmetyczka ci to powie

Gość rwetgwe
musisz zakrywac twarz podkladem, najlepiej matującym, zeby twarz nie zanieczyscila sie czynnikami z zewnatrz, kurzami itp. podklady sa teraz bardzo dobre i nic nie zatykają. poza tym msusiz matowac sobie twarz, wtedy nie ebdzie efektu tlustej dziurkowatej twarzy. mam ten problem co ty i najpierw klade na twraz krem amtujący od lat uzywam garnier czysta skora krem dlugotrwale matujący, potem podklad matujacy, no i kupilam sobie super puder kryolan. dzieki niemu juz na szczsescie nie mam tego problemu. przynajmnije przez wiekszosc dnia.

Gość KAMILA ANNA
kochana kup sobie zestaw vichy normaderm tonik+krem+ żel do twarzy na pewno twarz nie będzie się tak świeciła a przy okazji syfki nie będą wyskakiwały w takim nasileniu dodatkowo proponuje jeszcze jakieś peeling enzymatyczny i maskę oczyszczającą raz w tygodniu

Gość KAMILA ANNA
moim zdaniem kosmetyki loreala (ktoś wyżej wymieniał) są mało skuteczne, ewentualnie jakiś krem nawilżający ... ok bo np. nie zrobisz sobie makijażu po tym z vichy z podkładów polecam revlon!

Gość rwetgwe
no ja tez mam teraz revlon i dobrze mi sluzy

Gość ......................1
maski z drogerii wyrzuć do kosza

Gość ................1
tylkoe enzymatyczne albo kwasy np owocowe

chyba nici z podkladow itp .. ja co pare minut wycieram sie chusteczka , bo cieknie ze mnie jak nie wiem co nawet cienie mi sie na powiekach rozplywaja , wiec maluje tylko tuszem :O maseczki nakladalam wczesniej nie wiedzialam ze toniki zamykaja pory , pare razy dziennie przecieram sobie twarz tonikiem , bo idzie zwariowac zapom nialam dodac ze mieszkam za granica , stad te upaly tu , no i nie ma wszystkich kosmatykow tu , ktore wymienicie :O

Gość kamila anna
kup sobie zestaw vichy normaderm (na pewno można dostać w aptece) na prawdę nie będziesz tak płynęła, zaufaj

Gość kamila anna
a nie masz przypadkiem też innych problemów np podłoża hormonalnego czy nadwagi?

nie nie mam nadwagi , nigdzie indziej sie tak nie poce tylko ta twarz :O ogolnie glowa , wlosy zapytam o ten zestaw vichy dziekuje :)

i nigdzie wiecej nie mam pryszczy tylko na twarzy

Gość kamila anna
kup sobie jeszcze w salonie pieknosci albo zamow przez internet w profesjonalnym sklepie peeling enzymatyczny i maske. mialam ten sam problem, kiedy przebywalam w miejscu kiedy jest goraca moja twarz odplywala. pisze wiec na podstawie wlasnych doswiadczen ;)

wie"lkie dzieki , napewno kupie to wszystko eheh i mam nadzieje ze cos pomoze , bo ja juz duuuuzo zeczy uzylam i nic