Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poziomka83

Pomoc

Polecane posty

Gość Poziomka83

Witam!! Czy mial ktos moze taki przypadek jak ja?po wzieciu tzreciej tabletki mialam tygodniowa przerwe poniewaz musialam wyjechac i nie wzielam ze soba tabletek a nie mialam mozliwosci ich kupna w miejscu ktorym bylam. jak wrocilamudalam sie do ginekologa ktory kazal mi je zaczac brac od zaraz mowiac ze jestem zabezpieczona.Tak tez zrobilam,mialam tez stosunki bez zabezpieczenia.czy oby na pewno nie zajde w ciaze i jestem chroniona po takiej przerwie?prosze o pomoc.

Gość abcabacabac
dzinwe, a po tej przerwie wzielas w 1 dniu okresu?

nie nie jestes zabezpieczona po takiej przerwie! i bzdury pleciesz, bo żaden ginekolog by Ci tak nie powiedział!!!!! po takiej przerwie nie ma ochrony przed zajciem w ciąże, równie dobrze trzeba było nie brac juz tabletek, poczekać na okres i wtedy zacząć nowe opakowanie!

Gość Poziomka83
Naprawde powiedzial mi tak ginekolog tez sie zdiwilam a byl to pon i od pon do wczoraj mialamstosunki,w takim razie musze isc do ginekologa po pigulke po???blagam o pomoc!!!a mam brac dalej antykoncepcyjne?

Gość abcabacabc
jezeli po przerwie nie wzielas w 1 dzien okresu to przykro mi ale nie ejstes zabezpieczona i lekarz Ci glupot naopowiadal!!

Gość Poziomka83
Jej to co ja mam teraz zrobic??od pon minelo juz 72 godz:( a do lekarza moge dopiero isc jutro:((wzielam 3 tabletki i milalam tydzien przerwy i w tym czasie mialam krwawienie ktore trwalo 4 dni czw piatek sobota i koncowka niedzieli a ja wzielam w pon???co teraz mam zrobic?

Gość abcabcabc
nie mam pojecia co teraz masz zrobic ale radze na przyszlosc zmienic gina bo rzeczywiscie glupo nagadal! zreszta namieszlas sobie z tymi hormonami bo przyjelas tylko 3 tabletki i przerwalas!po czym znow zaczelas brac, nie wiem, trudno powiedziec jak twoj organizm sie zachowal mprzy takim zamieszaniu z hormonami

Gość abcabcabc
jak dlugo stosujesz tabletki? czy to bylo twoje 1 opakowanie?

Gość Poziomka83
Jej a moge zajsc w ciaze czy nie??czy jak jutro wezme tabletke po to ona zadziala czy nie bo minelo wiecej niz 72 godz-jej lekarz mi powiedzial ze mam brac i jestem normalnie zabezpieczona

Gość Poziomka83
Ja stosuje tabletki 2,5 roku

Gość abcabcabc
tabletka 72 h juz raczej nie zadziala a moze narobic juz tylko szkod! dziwny ten twoj lekarz moim zdaniem szansa jakas tam jest na ciaze ale jaka to nie powiem, ale glowa do gory zajsc w ciaze nie jest tak latwo

Gość abcabcabc
to sporo czasu juz bierzesz! moze nie bedzie zle:)

Gość abcabcabc
ISC DO GINA ALE INNEGO

Gość abcabcabc
ALE UCINAM CHODZILO ZE RADZE ISC DO INNEGO GINA;)

Gość Poziomka83
Jej normalnie bardzo sie boje,a mam brac te tabletki dalej??mialam stosunek w pon,wtorek i w srode,boje sie;((i jak tu liczyc na lekarza;(

Gość abcabcabc
JA BYM BRALA DALEJ! ale idz do innego gina, bo dziwne ze powiedziala ze po 3 tabletkach i 7 dniowej przerwie jestes normalnie zabezoieczona!a moze ja sie myle???

Gość Poziomka83
no biore juz 2,5 lat wiec moze nie zajde co??a brac je dalej?ona mi jesczce powiedziala ze mam zaczac brac normalnie nowe opakowanie a to stare moge odrazu dokonczyc i wtedy wydluze sobie dni bez okresu ale ja nie chce wydluzac wiec wezme normalnie 21 tabletek i mam nadzieje ze dostane okres boinazcej to umre:(

Gość abcabcabc
bierz dalej tabletki, nie przerywaj!!!!! Wiesz jestes nafaszerowana hormonami wiec moze bedzie ok, wiesz niektore nawet po odstawieniu tabletek maja przez jakis czas problem z zajsciem w ciaze wiec bedzie dobrze:)) trzymam kciuki i napisz za te 3 tygodnie czy dostalas a ja trzymam kciuki by krwawienie sie pojawilo w normalnym terminie, ja tez mam teraz porblem bo 3 dnia kochalam sie i nie pamietam czy 4 tabletke przyjelam niby ilosc jest ok(tak jakbym ja polknela) ale tez mam obawy czy napewno czy np nie wypadkla mi np do szklanki i takie tam! ale wierze ze bedzie ok za jakis tydzien powinnam dostac i tez zyje w stresie

Gość Poziomka83
Wielkie dzieki!!!!!na pewno dam Ci znac!!!ja tez trzymam za Ciebie kciuki!!!!bedzie dobrze!!!musi byc!!!ale nie ukrywam ze boje sie baaardzoooo!!!! ja miesiac temu tez zapomnialam wziac jednej tabletki tzn nie wiem co sie z nia stalo i musialam wziac tabletke po niestety.Trzymaj sie cieplo i do napisania

Gość abcabcabc
głowa do gory bedzie dobrze :)

Gość abcabcabc
robilam wlasnie tescik bo krwawienie powinno dzis przyjsc i go nie ma, chociaz moze zmienilo sie to bo ost. dostalam w czwartek wiec moze teraz juz zawsze bede dostawac w inny dzien ale najwazniejsze ze test negatywny! a jak tam u ciebie?

Gość abcabcabc
no ja juz dostalam wczoraj :) hurraa teraz trzymam kciuki za Ciebie