Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cashmaire

Czy komuś rodzic wypisuje recepty na antykoncepcje ??

Polecane posty

Gość Cashmaire

Moj tata jest lekarzem, i zaproponowal mi, ze skoro i tak wiedza co i jak, ze jestem na powaznie z facetem, mam 22 lata itd itp to on mi moze wypisywac tabletki, że po co mam latać po lekarzach.. hehehe, kurde, w sumie duzo by to ulatwilo ale nie wiem czy to dla mnie nie jest jakies takie.. perwersyjne. Zeby ojciec (lekarz ale nie ginekolog) dbał o moja antykoncepcje :D ;P, hehe, jest ktos w podobnej sytuacji?

I tak ginekolog powinien Cię zbadać i zlecić badania hormonalne i próby wątrobowe, by na tej podstawie wybrać tabletki, które powinny być dla Ciebie odpowiednie. Jak już będziesz wiedziała, które tabletki Ci służą, to chyba nie ma przeszkód, by ojciec wypisywał recepty, skoro jest lekarzem. Z drugiej strony dbaj o swoje zdrowie, skoro ojciec nie jest ginekologiem, to i tak ktoś musi Cię badać przynajmniej dwa razy w roku by wiedzieć, czy nic złego się nie dzieje. Więc wizyta u gina i tak i tak by była, a ten może wypisać receptę na np. sześć opakowań. Więc po co kombinować z tym tatą? :)