Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hans Kloss Reaktywacja

prawdziwe oblicze Adolfa Hitlera??? - co o tym myślicie???

Polecane posty

Gość Hans Kloss Reaktywacja

Jak myślicie czy Adolf Hitler był Żydem i gejem??? Wierzycie w te legendy o jego Żydowskich korzeniach i że lubił bawić się odchodami w czasie seksu i że jego siostrzenica popełniła samobójstwo gdyż wujek ją za bardzo kochał??? Co o tym wszystkim myślicie??? Wierzycie w to czy są to dla was Żydowskie legendy wysnute w celu oczernienia Fuhrera???

ANIOŁ I DIABEŁ CZEGO TY TU JESZCZE SZUKASZ?!😡😡😡 zdemaskowali cie na innym forum ZDRADA🖐️

Gość karolaina
też czytałam o tym ale nie wiem czy wszystko to prawda,prawda jest,że był żydem i ćpunem

Gość niemka
jak dla mnie hasła w stylu : "hitler był żydem" są wyssane z palca, służą tylko temu by podnieść temperature związaną z holocaustem

Gość eqv
To że miał Żydowskich przodków jest bardzo możliwe. W rodzinnej miejscowości Hitlera albo w tamtej okolicy na cmentarzu jakimś są groby Żydów o podobnych nazwiskach. Mógł więc mieć Żydowskich przodków. Z tą siostrzenicą to też raczej prawda, że wujek ją za bardzo kochał i się zabiła. O odchodach czytałem, ale nie mam zdania na ten temat, za mało dowodów a jedynie jakieś podania i legendy. Ciekawostką jest że gdzieś na świecie pod zmienionymi nazwiskami żyje jeszcze rodzinka Hitlera.