Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniadolly

coneco v3 mustang czy espiro GT 2009

Polecane posty

Gość aniadolly

Hej dziewczyny mam mały problem z wyborem wózka wielofunkcyjnego dla dzidziusia, zastanawiam się nad dwoma modelami: - coneco v3 mustang http://allegro.pl/item669364477_coneco_v3_mustang_wysylka_0zl_kupon_rabatowy.html -espiro gt 2009 http://allegro.pl/item664767570_gt_espiro_baby_design_nowosc.html plis pomóżcie wybrać i napiszcie co sądzicie o tych wózkach.

ja wybralabym espiro z tego wzgledu, ze mozna zamontowac fotelik na stelazu. to dobre rozwiazanie, jesli np jedziesz z dzieckiem nad wode autem, zabierasz tylko stelaz i mozesz spaacerowac. pozatym espiro wyglada po prostu ladniej i stabilniej

Gość aniadolly
tylko że przy coneco bardziej podoba mi się wygląd spaceówki, natomiast z gondolą wyglądają podobnie a fotelik samochodowy dostane w spadku od siostry, ale z tym masz racje że jeden stelaż do wszystkiego

ja ma coneco v3 ale nie tego mustanga...powiem ci ze spojrzalam na tego mustanga i bym radzila cie sie wlasnie nad nim zastanowic.ogolnie to chodzi o kolka...zwykla v3 ma z przodu male kolka o po chodniku jest ok ale jak jest jakis piasek albo uskok to te kolka mozna polamac :/ wiec odradzam male kolka z przodu ogolnie :P

Gość aniadolly
dzięki za rade, dlatego wybieram między wózkami z miare dużymi kółami i co jest ważne to to żę są pompowane

Gość aniadolly
czekam na kolejne uwagi i spostrzeżenia.mam jeszcze około 2 tygodni na wybór.pomocy

Gość ....................89
Ja kupiłam Chipolino Gemma 3w1, ale jest też 2w1 za 899zł http://www.allegro.pl/item662994821_promocja_chipolino_wozek_3w1_gemma_super_cena.html Jestem z niego bardzo zadowolona, jest śliczny Oczywiście sprawa tych małych przednich kółekjest dyskusyjna Zależy od tego gdzie będziesz przebywać z wózkiem, ale myśle że te kółka dadzą radę Z Twoich propozycji wybrałabym Espiro Bardziej mi się podoba niż Coneco A co do Espiro Vector 4 to widziałam na żywo i nie wygląda fajnie, te kółka są tak mocno rozstawione, no po prostu nie robi wrażenia, choć jak go znalazłam na Allegro wydawał mi się super No to się rozpisałam...:-)

Gość proxi777
Ja równiez kupiłam espiro vector 4air lekki i ma śliczny turkusowy kolor... fajnie sie prowadzi

Gość asiajoasia
ja wybrałabym coneco

Gość asiajoasia
a dlaczego wy myslicie ze espiro solidniejszy?coneco wyglada na solidny i ma ładniejsza spacerówkę.jest lżejszy.a wy co sadzicie?

Gość asiajoasia
coneco jest solidny.dobra firma i ładniejsza jest spacerówka.a co wy sadzicie?jest lzejszy od tamtego.ja miałam dwa razy coneco i oby dwa jeszcze sa nie zniszczone

Gość miałam to śliczne CONECO V3
i to jest wózek tylko ładny i nic więcej pozbyłam się dziadostwa na allegro, na szczęście;)

Gość espiro GTX
kupilismy taki wczoraj i bardzo mi sie podoba - te wózki to dopiero nowosc... i niewiele opini o nich mozna znaleźc. My zaczniemy JEŻDZIC dopiero za miesiac i sie okaze czy równie wygodny jak ładny.

ja kupiłam espiro gt i jestem z niego zadowolona... gondola ma regulowane oparcie jest wieksza niz conecco, do tego spacerówka ktora moze byc montowana przodem i tyłem do kierunku jazdy, fotelik...

Gość gość
Coneco rowniez ma stelaz do wszystkiego rowniez do nosidelka ale nie polecam tego wozka prowadzenie go to meka z zablokowanymi kolkami a z odblokowanymi to juz w ogole masakra jedyny plus to to ze jest lekki mam go pol roku a w wozku odpadlo mi kolko (musialam zamowic nowe) wozek skrzypi gondola na polroczne dziecko jest za mala ( mojej malej wystaja nogi ) a spacerowka za duza mimo to ze potrafi juz samodzielnie siedziec wyglada w nim jakby miala dwa miesiace.