Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna msm

czy ktos z was stosował cilest???

Polecane posty

Gość martyna msm

uprzejmie prosze o pomoc

Gość kotka222
kolezanka stosowala przez 7 lat i nic jej nie bylo

Gość ja brałam a co
?

Gość martyna msm
czyli było ok rozumiem ?? czy po nim mozna przytyc?? wiem ze antykoncepcja hormonalna jest najbardziej pewna o ile tak mozna powiedziec

hej... przez rok stosowałam cilest....przytyłam 8 kilogramów... przeszłam na harmonet i uważam że to genialny wybór.. stosowałam 4 lata.... od ponad pół roku Nuvaring (czyli taki fajowy krążek, o którym jest artykuł tutaj) i na dzien dziesiejszy REWELACJA !!!!!!!!!!!!! zakładasz na okres 3 tygodni .. i nie martwisz sie czy na czas i czy nie zapomniałaś.... wystarczy za pisać kiedy wzięłaś i po 21 dniach wyciągnąć... nie jest odczuwalny przez ciebie ani przez partnera.... polecam

ja stosuje cilest od 3 miesiecy - jestem bardzo zadowolona. Cera mi sie porpawia, nie przytylam,a wrecz przeciwnie,udalo m isie troche schudnac,no ale to pewnie wynik diety. Wczesniej bralam Yasminelle i to byla masakra! lekarz nie chcial mi wierzyc, bo to delikatne tabletki, ale ja mialam po nich depresje i ogromny cellulit, woda zatrzymywala mi sie w organizmei gorzej niz przed okresem...ale przy cilescie jest wszystko ok, zasugerowalam sie tym, ze moja mama brala przez chyba 10 lat i nic jej nie bylo:)

Gość siudjsk
ja przyjmuje Cilest od dwóch lat i jest spoko wszystko. wcześniej brałam Harmonet, ale precz z gównem :O

Gość Aicha 27
Ja po cileście czułam się dobrze, na początku tylko nudności miałam, ale minęły - organizm się przyzwyczaił. Niestety z czasem coraz bardziej bolały mnie piersi, fakt ze były o rozmiar większe, ale nawet przy chodzeniu mnie bolały. Przytyć nie przytyłam raczej, może ze 2kg. Cerę miałam badzo ładną i włosy mocne. Ale ze względu na ten ból piersi przeszłam na Harmonet i na nim czułam sięok, piersi mniej bolały. Brał też Regulon-był w porządku ale najlepiej czułam się na preparacie 3fazowym Triquilar, mówi sieze to są dla starych bab, ale tak naprawde one najlepiej naśladują cykl miesiączkowy i mają różne hormony na różne dni cyklu. I to było najlepsze rozwiązanie...

Gość kiedy no kiedy
ja bralam cilest przez jakies chyba 4 miechy i przytylam...moze tez dlatego ze to byly pierwsze btabl ale jednak 8 kg to duuuuzo na tabletkach przytyc...teraz biore novynette i jak sie okazalo po cilescie czulam sie bardziej zamulona i senna ale wyszlo to dopiero jak zmienilam tabsy a no i waga stoi teraz w miejscu

Gość a ja sama
ja bralam cilest rpzez tydzien, to byla masakra, deprecha niesamowita mi sie wlaczyla, ogolne zle samopoczyuycie, mdlosci itp ale kazdy organizm inaczej reaguje

Gość lunapambeluna
bralam cilest juz nie biore przytylam w ciagu 2 lat 15 kilo. lekarz pierwszego kontaktu za glowe sie zlapal jak dowiedzial sie ze to biore odstawilam schudlam 20:) pieknie... ten lekarz powiedzial mi rowniez ze zna przypadek gdzie dziewczyna brala cilest przez 5 lat w kazdym roku przybierala 10 kg .... rachunek jest prosty........... cilest to kupa przynajmniej moim zdaniem ale ka zadengo dziala co innego

Gość jo-ma-jo30
ja odstawilam cilest w polowie opakowania.czuje sie fatalnie mam zawroty glowy mdlosci i okropne bule podbrzusza. Moje piersi wydaja sie tez napiete i bolesne. BRALAM TABSY PRZEZ 7,5 roku po 1 szej ciazy. poczawszy od cerazette konczywszy na cilescie. Po odstawieniu schudlam( apetyt mi zmalal) oraz wrocilo libido. rzucilam poniewaz mialam okropne samopoczucie( bole glowy, depresje i ciagly nacisc na kark) teraz boje sie niechcianej ciazy, bo wiecie jak to czasem bywa;)