Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winnnnnnnnnnnnaaa

Ciągle siebie obwiniam...

Polecane posty

Gość winnnnnnnnnnnnaaa
Nie odpisałam, nie mam sił:( Nie będzie jak dawniej, juz nigdy, gdyby on sie zaczął starać, gdyby byl jak dawniej, to dalabym mu szansę, ale On ma mnie w dupie, odzywa się jak się nudzi:(

NO DOKLADNIE...WIESZ JA TEZ SIE ROZSTAŁAM Z CHLOPAKIEM JAKIE PÓŁ ROKU TEMU I POWIEDZIAŁ ZE JESZCZE KIEDYS BEDZIEMY RAZEM IWIEZ JA NA POCZATKU CZEKAŁAM...A TERAZ MYSLE ZE NIE MA SENSU,BO CO ON PRZEZ TEN CZAS BEZDIE SOBIE RUCHAŁ INNE ITD A POTEM NAPISZE DO MNIE I BEDZIE JAK DAWNIEJ...NIE ,NIE MAM SWOJA GODNOSC ...JA TYLKO CZEKAM AZ SIE ODEZWIE TO GO WYJEBE NA ZBITY PYSK MIMO ZE GO KOCHAM!! NIE ZSŁUGUJE NA MNIE!!

Gość winnnnnnnnnnnnaaa
Ja za tego moja zycie bym oddała.. chodz on dokopuje mi regularnie:(

NO JA TEZ! ALE TWIERDZE ,ZE TO NIE MA SENSU SKORO ON MA MNIE W DUPIE,JUZ W CHUJ SIE NIE ODZYWA I WOGOLE! ALE WIEM ZE SIE KIEDYS ODEZWIE I BEDZIE PROSIŁ,ALE JA POWIEM NIE ,TRZEBABYLO WCZESNIEJ O TYM POMYSLEC...TERAZ TO PIERDOLE,BEDE SIE BAWIC I NIE BEDE SIE NIM PRZEJMOWAC,BO WIEM ZE ZASŁUGUJE NA KOGOS LEPSZEGO!! TEZ KAZDEGO OTRACAM,ALE MI TO PIERDOLI,JESTEM JESZCZE MŁODA I MAM NA TO CZAS...NIE SZUKAM NIKOGO NA SILE...JAK KTOS JEST MI PISANY TO Z NIM BEDE!! A DO MIŁOSCI TEZ NIKOGO NIE BEDE ZMUSZAC!! TY ZAJMIJ SIE STUDIAMI OLEJ TO WSZYTSKO I SIE BAW!!

Gość winnnnnnnnnnnnaaa
To nie takie latwe.. w sumei minol juz ponad rok.. Niby zyje, udaje, usmiecham się, a wieczorami placze w poduszkę, chodzę do kościola przepraszam, cierpię:(

CHYBA ZA BARDZO SIE TYM PRZEJMUJESZ:/ ALE TO WSZYSTKO PRZEZ TO DZIECKO,BO GDYBY TEGO INCYDENTU NIE BYŁO TO MYSLE ZE BYS SIE TAK NIE PRZEJMOWAŁA...A MIAŁAS WCZESNIEJ CHLOPAKA? WOGÓLE ILE TY MASZ LAT?

Gość winnnnnnnnnnnnaaa
nie,pierwszy facet, 5 letni zwiazek.. mam 22:(

myślałam, ze czujesz sie winna w zwiazku z tym, ze zabiłaś własne dziecko.. Brak mi słów Nadchodzi koniec świata

ZA DŁUGO Z NIM BYŁAS:/ ZAPOMNIJ O NIM JAKOS NIE WIEM... KURDE WIEM ZE TO NIE TAKIE PROSTE BO SAMA MAM TAKI PROBLEM,ALE JAK ON MA CIE W DUPIE TO GO NIE ZMUSISZ DO NICZEGO,TYLKO SIE MECZCYSZ! MUSISZ SOBIE JAKOS Z TYM PORADZIC SAMA...ALE ON BEDZIE PISAL TYLKO DO CIEBIE JAK MU SIE BEDZIE NUDZIŁO NIC WIECEJ I TAK BEDZIE ZAWSZE...:/ MYSLE ,ZE SIEBIE NIE SZNUJESZ SKORO TYLE CZASU JUZ MINEŁO I CIAGLE ON I ON..MUSISZ COS Z TYM ZROBIC:/

Gość winnnnnnnnnnnnaaa
Tak z tym sie czuje winna..zabiłam