Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaarrolinaa

zostałam bez zębai co teraz?

Polecane posty

Gość do autorki a ja to dopiero mam
A co to jest ta koronka? Ciemna jestem naprawdę w tej sprawie... Czy ja mogę zrobić sobie kornkę do tego mojego zęba??

Gość kaarrolinaa
ja teżjestem zielona w tych sprawach:)interesuje siętym od 2 dni:) to chyba na tym polega że nakładają na zęba zdrowego taką specjalną koronę,a razem z nią sztucznego zęba w miejsce gdize go nie masz.jeżeli sięmyle to mnie poprawcie:)

Gość kaarrolinaa
do monia232 mam jeszcze takie pytankodawno temu robiłaś tą korone?bolało?

Gość a jak sie zapisac na nfz

Gość do bezzębnej
nie chce mi sie czytać wszystkiego, więc możecjuż Tobie ktoś to powiedział nie wyrywaj korzenia i niech tobie zrobią wkład dokorzeniowy mam tak od 12 lat i jest ok też ulamał mi sie w trakcie leczenia no i tak stomatolog rozwiązał mój problem z tego co wiem taki wklad kosztuje ok 500 zł, w zależności z jakiego materiału jest wykonany wstaw sobie i nie lax bez zęba, bo to brzydko, mi też to stało się z 4 ( gorną) i myslałam, że padne jak się zobaczylam w lustrze podczas usmiechania się

Gość kaarrolinaa
tam się nie zapisujesz,poprostu podlegasz pod fundusz i tyle.praktycznie wszyscy pod niego podlegamy.

Gość kaarrolinaa
a nie wiesz może,czy to będzie też skuteczne w moim przypadku?bo mi się ten ząb rusza lekko:(

Gość Innesia 26
Jeżeli nie masz korzenia to możesz odbudować ząb na włóknie szklanym- tanio i nowocześnie.