Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościnka 898989

ten sam problem - FACET

Polecane posty

Gość gościnka 898989

poczul ze traci mnie... kocham go chce z nim byc, tylko po prsotu za bardzo pokazalam ze mi na nim zalezy i ze moze byc mnie pewien.. teraz chce zmienic to,tylko nie wiem w jaki sposob.. kiedys mi powiedzial ze on chcialby o mnie zawalczyc... tzn co ja mam robic?

Gość kaska88
wiesz co facetom nigdy sie nie dogodzi...

CO TY MASZ ZA PROBLEM...NIE WIEM ZRÓB COS CO MU SIE NIE SPODOBA..JEDZ GDZIES NA IMPREZE I MIEJ GO W DUPIE! I WTEDY ZOBACZYSZ!

Gość Kate Kingston
Misiu, to samo, co ja!! Odstaw od cyca i niech cierpi ;) Nie spotykaj się z nim, nie pisz, nie dzwoń, jak załapie, że coś się zmieniło, to też początkowo nie reaguj, dopiero po jakimś czasie możesz coś zacząć zdawkowo tłumaczyć :classic_cool:

Gość rzucacie się na nich
,narzucacie się, robicie pierwszy, drugi a nawet dziesiąty krok a facet jest myśliwym i chce sam zdobyć kobietę, którą kocha.No i są skutki

heheh dobre ... ładnie sie ubieraj i maluj na cozien, dawaj mu powodu do lekkiej zazdrości np popros kolezanke by do ciebie pisala sms albo niech dzwoni a ty ją kokietuj jak faceta :D Chlop chce byc zazdrosny by od nowa rozpalic płomien namietnośći. ps - ja po takim texcie " chce o ciebie zawalczyc " dalabym mu w morde i poszła do domu . Po czym nie odbieralabym tel i niech sie teraz chlopak wykazuje walecznośćią. Poczułabym sie raczej jak rzcz, jakbym nalezała tylko do niego a nasz zwiazek ma byc budowany na jego zasadach. To normalne ze jak sie kogos kocha to sie mu to okazuje . Przynajmniej ja tak uwazam.