Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qafjpqojfq

Boję się iść do księdza..

Polecane posty

Gość qafjpqojfq

..bo potrzebuje od niego druczka stwierdzajacego ze moge być matka chrzestną . No i oczywiście musi mi podbić że jestem wyspowiadana...problem lezy w tym ze nie chce do kościoła do mojej parafii....nie wiem czemu porpstu nie lubie chodzić do kościoła. A w ten weekend mam być chrzestną więc te dokumenty sa mi potrzebne. No ale ten ksiadz jest wredny i zawsze na mnie krzyczy ze nie chodze do kościoła wręcz obraża mnie mówiąc ze nie mam wstydu...:( i musze pójść jutro do niego i sie jeszcze wyspowiadać:(

Gość makabreska
mozesz isc gdzie chcesz, ja bylam dwa razy chrzestna i nigdy nie bylam na spotkaniach we wlasnej parafi... ps. po cholere zgodzilas sie byc chrzestna skoro zaprzeczasz samej idei chrztu - tam przysiegasz ze bedziesz pomagala wychowac dziecko rodzicom w WIERZE KATOLICKIEJ...jaki to ma niby sens dla ciebie?

Gość qafjpqojfq
Ale ja wierze w Boga!!!!!!! i hodze do kościoła ale nie do mojej parafii...zawsze jeździmy do miasta z rodzina. Jestem katoliczka...no ale wystarczy ze np zadzwonie do drzwi plebanii w mieście i tam ksiadz od razu sie zgodzi mnie wyspowiadac??

Gość qafjpqojfq
PS. NIE LUBIE CHODZIĆ DO KOŚCIOŁ DO SWOJEJ PARAFII..TAKIE MAŁE SPROTOWANIE

Gość lwkefnewklf
To co mam zrobić?? moge iść do innej parafi ?? np do miasta poprosić o taka karteczkę ??

Gość Jaś Fasola
JA SE KIEDYŚ SAM TAKI DRUCZE WYPEŁNIŁEM

Gość lwkefnewklf
ale to trzeba miec taki druczek od ksiedza. I on to ma podbić pieczątką...nie da sie oszukać. Dlatego nie wiem co zrobić..czy moge pojśc do innej parafii poprosić o to