Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z paryza jestem

Jest sobie facet

Polecane posty

Gość z paryza jestem

No wlasnie, on jest instruktorem, ja mam u niego lekcje. Widzimy sie raz na tydzien, i zakolegowalismy sie w jakis sposob. On jakims podstepem zdobyl moje gg, rozmawialismy pare razy w ten sposob, chodz zaklikal moze z dwa razy i przestal. Pomyslalam ze moze mysli ze moja kolej wiec jakos zagadywalam gdy widzialam ze jest dostepny. Teraz zadne z nas nie zagaduje. Nie wiem czy on w cos gra? Bo gdy ja staje sie dostepna, za piec minut on jest...ale nie zagada! Na zajeciach o tym nie rozmawiamy..nie wiem co myslec, czy mu sie podobam tylko obawia sie czegos, czy juz sama nie wiem

jakby mu na prawde zależało, to by zagadywał, zapraszał itd bo bałby się, że jakiś inny sprzątnie mu Ciebie z przed nosa ;)

Gość terazjaoooo
e tam, nie warto tlumaczyc facetow chyba w ten sposob; z mojego doswiadczenia wynika, ze jak facetowi zalezy to robi wszystko, zeby zdobyc dziewczyne i niesmialosc na ogol mu nie przeszkadza. poza tym jak mozemy mowic o niesmialosci na gg....

Gość z paryza jestem
Dzieki dziewczyny, pomocne te komentarze, macie calkowita racje! Jakby mu zalezalo to by zagadywal! szkoda bo ja bym np z nim chciala tak kumpelska pogadac nie zaraz flirtowac, no ale widocznie sobie nie zyczy;/ tylko po co bylo to wszystko zeby zdobyc to moje gg