Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marylkaprzyszla mamusia

Czy podoba wam sie imię Wiola dla dziewczynki???

Polecane posty

Gość gość
imię orginalne,spoko:)

Gość gość
patologia sie odezwała

Gość gość
brzydkie nawet bez skojarzeń

Gość gość
Wioletta to imię, które wywodzi się z łaciny i oznacza fiołka. Liczbą, która wybrana jest dla imienia Wioletta jest liczba cztery. Przy tym imieniu czwórka wskazuje na kusicielską naturę Wioletty. Podkreśla to również planeta Wenus, która przypisana jest temu imieniu. Znakiem zodiaku jest Byk, który sprawia, że dziewczyny noszące imię Wioletta są wyznawcami piękna i miłości, ale także i wygód. Byk też wskazuje na wiosenną naturę Wioli, w końcu imię to oznacza fiołek. Wioletty to osoby o duszach artystek oraz małych księżniczek. Łączą w sobie zamiłowanie do piękna, poezji, sztuki, a zarazem do wygód życia codziennego i bogactwa. Są romantyczkami i mają swój własny mały świat, ale nie dają tego po sobie poznać. W towarzystwie grają twarde sztuki, niewiele osób zna ich drugie, łagodne oblicze. Kochają pieniądze ponad wszystko i wszystko przeliczają na monety. Nie skąpią na nowe ubrania, ale nie skąpią również na książki. W miłości niestałe, twierdzą, że muszą się wyszaleć, stąd też wdają się w przygodne romanse i związki bez zobowiązań. Mężczyzn wokół nich nie brakuje, gdyż są dość ładne, w końcu ich planetą jest Wenus. Otaczają się gronem znajomych, ale tak w głębi czują się samotne, bo nie mają nikogo bliskiego. Zawodami idealnymi dla osoby o imieniu Wioletta są: piosenkarka, aktorka, pisarka, psycholog Zdrobnienia: Wiola, Wiolka, Wioluś, Wioletka Imieniny: 29 październik

Gość gość
Nie lubie tego imienia

Gość gość
Znam dwie Wiole.Obydwie wykształcone,wygadane i wybredne jeśli chodzi o facetów.

Gość gość
nie za bardzo, już tłumaczę. Wiola jest pięknie, ale to forma pieszczotliwa, zdrobniała, imię pełne jakiego się używa to Wioleta lub Wioletta, które według mnie jest brzydkie i tandetne. Natomiast jeśli wpiszesz w dokumentach Wiola to brzmi jak ksywka panienki spod latarni...

Gość gość
no juz chyba wszystko na temat tego imienia,świadczy o pochodzeniu,prostaków,zakompleksionych biedaków i tyle,zamknąc temat.

Gość gość
ześ zabłysną brawo. A kto pisze w dokumentach zdrobnienie imienia?chyba ty

Gość gość
no juz chyba wszystko na temat tego imienia,świadczy o pochodzeniu,prostaków,zakompleksionych biedaków i tyle,zamknąc temat.brzydkie

Gość gość
zastanawia się nad Marta i Wiola na innym temacie. Oba nie w moim guscie. Zaś ja nie znam fajnej Wioli. Same przeciętniary, na pewno nie intelektualistki

Gość gość
sądząć po twoich powyższych wypowiedziach można tak powiedzieć o Tobie,ale niech Ci będzie pisz dalej..Good Luck

Gość gość
Ja znam 2 - obie przy kośc***przy czym jedna jak jezdzila na rowerze to siodelka nie bylo widac...

Gość gość
A kto pisze w dokumentach zdrobnienie imienia?chyba ty - jest wiele osób, którym rodzice w USC wpisali Magda zamiast Magdalena, i wtedy ta osoba w każdym dokumencie ma Magda. Albo Kuba, albo Tomek. Zwłaszcza że od tego roku już można.

Gość gość
09.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wioletta to imię, które wywodzi się z łaciny i oznacza fiołka. ------ dziwne ale u mnie sporo sie zgadza, duża większość własciwie Wioletta

Gość gość
widzę,ze jakaś Wioletta musiała Ci zaleźć za skórę skoro tak nie trawisz tego imienia

Gość WIOLA173
JA jestem Wiola i jestem zakochana w moim imieniu , niepospolite i nigdy nie spotkałam się z negatywnym podejściem do niego . Czytając wasze wypowiedz jestem w szoku , prostytutka , wiesniara ? Chciałam poczytać opinię o imionach , bo szukam czegos ładnego dla córki , chciałabym aby był tak samo zadowolona z imienia jak ja , ale widzę że nie ma co , bo większość osób tutaj na forum wyrzuca swoje żale i tylko czytam wyzwiska

Gość gość
moda wraca na to ładne imię. Bardzo mi sie podoba. gość 2014.01.09 Wioletta to imię, które wywodzi się z łaciny i oznacza fiołka. Liczbą, która wybrana jest dla imienia Wioletta jest liczba cztery. Przy tym imieniu czwórka wskazuje na kusicielską naturę Wioletty. Podkreśla to również planeta Wenus, która przypisana jest temu imieniu. Znakiem zodiaku jest Byk, który sprawia, że dziewczyny noszące imię Wioletta są wyznawcami piękna i miłości, ale także i wygód. Byk też wskazuje na wiosenną naturę Wioli, w końcu imię to oznacza fiołek. Wioletty to osoby o duszach artystek oraz małych księżniczek. Łączą w sobie zamiłowanie do piękna, poezji, sztuki, a zarazem do wygód życia codziennego i bogactwa. Są romantyczkami i mają swój własny mały świat, ale nie dają tego po sobie poznać. W towarzystwie grają twarde sztuki, niewiele osób zna ich drugie, łagodne oblicze. Kochają pieniądze ponad wszystko i wszystko przeliczają na monety. Nie skąpią na nowe ubrania, ale nie skąpią również na książki. W miłości niestałe, twierdzą, że muszą się wyszaleć, stąd też wdają się w przygodne romanse i związki bez zobowiązań. Mężczyzn wokół nich nie brakuje, gdyż są dość ładne, w końcu ich planetą jest Wenus. Otaczają się gronem znajomych, ale tak w głębi czują się samotne, bo nie mają nikogo bliskiego. Zawodami idealnymi dla osoby o imieniu Wioletta są: piosenkarka, aktorka, pisarka, psycholog Zdrobnienia: Wiola, Wiolka, Wioluś, Wioletka Imieniny: 29 październik

Gość Lidziaaa
Bardzo ładne imię. Kojarzy mi się z kolorem fioletowym tak jak większość z Was. :)

Gość gość
Mi sie podoba Wioletta, a Wioleta to tandeta Ladniej wyglada przez 2 t

Gość gość
ładne wiola

Gość gość
Ja mam tak na imię i mi się to imię. Nielepiej nazwać imnieniem np : -iza -maja -oliwia -patrycja -dominika mi sie te imiona n podobają. (: