Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tarzan332r

dziewczyny czemu jestescie taki epiekne i takie glupie czesto

Polecane posty

prosze powiedzcie mi bo niewiem jak czytam tu wasze zale ze wpadlyscie ze chcecie odejsc od meza zucic chlopaka to gdzie mialyscie oczy jak wybieraliscie partnera :) i czesto niewidzicie jak faceci was zdradzaja mam paru kompli co sa z dziewczynami a co wekend wypadki do burdelu masakra a wy zapatrzone wnich jak w oltarz ??no czemu takie jestescie

Wszystkie kobiety są piękne - tylko kiedyś kończy się alkohol ;) Coś za coś, albo uroda albo inteligencja :P

albo wpadki ze wpadlyscie usuwanie ciazy hmm odpowiedzialnosci zero kurde ja myslalekmm ze faceci to idioci bo malo jest naprawde pozadnych kolesi ale dziewczyny tez duza ilos to puste laski zapatrzone wsiebie i tylko flirtuja podrywaja zakochane wsobie takich mi nieszkoda pozniej jak trafiaja na glopka co marnuje im zycie

Gość buga buga
wy faceci nie jestescie lepsi też ładni a głupi ;) więc nie komentuj. Puszczacie się w tych burdelach i myslicie ze jestescie fajni? Jestescie obelsni. Ładni, Puszczalscy i w mogole :o

wiec dziewczyny i chlopaki myslimy nad swoim zyciem bo latwo je zpaprac i trzeba dobrze dobrac dosiebie partnera:D

Gość buga buga
a pozatym widac ze same pustaczki poznajesz ;P

wiem facetow glopkow jest tylesamo albo i wiecei niz glopich dziewczyn :)tylko wkurzaja mnie te zale wszysdkie ze chlop was zosawil zdradzil czy jeszczegorzei trzeba umiec dobierac partnerow

Gość buga buga
Nie znasz wszystkich więc nie oceniaj dobrze? Ja umiem sobie dobrać partnera z którym już jestem 5 lat ;) Nie jestem brzydka ani głupia ;) więc nie komentuj.

Gość hmm piekne i głupie powiadasz
może najpierw naucz się pisać zanim zaczniesz wytykać komuś głupote. Poza tym nie da sie nie zauważyć że ciągnie swój do swego, generalizując tępy dresiarz bedzie miał pustą lalunie, a inteligenty i zaradny facet znajdzie perłe - i piekną i mądrą kobietę. Zatem na Twoim miejscu najpierw poczyniłabym zmiany we własnej osobie, a poźniej narzekała ;}

Gość buga buga
A to że zdradzają jak dziwkie swinie to świadczy o WASZEJ POWATRZAM WASZEJ GŁUPOCIE.

Gość HEUOD
akurat tego wszytskiego jest po rowno na tym swiecie ... ;] Ciekawe czy T taki madry jestes... Nie zawsze da sie przewidziec jaki partner bedzie pozniej, a czesto ejst tak, ze jest gorszy niz na poczatku i to badzo, w tedy zadajemy sobie sprawe, ze pokazuje nam soje prawdziwe oblicze i dlatego powatpiewamy ... Co do zdrady, to wlasnie o to chodzi w zdrazie, by ta 2 os sie o tym nie dowiedzila ... i nigdy facet nie ma pewnosci, ze nawet i ta zapatrzona w niego kobieta, nigdy go nie zdradzila ... Jest wiele spraw , ktore mozna wyjasnic

niechce mie cpieknej laluni chce zeby mni ekochala wyglad niejest najwaznieiszy :) no ale same powiedzcie kazdy odpowiada za swoi los:)

a codo zdrady to zawsze trzeba myslec nawet w ciezkich sytuacjach masz glowe i muzg to powinienes wiedziec corobic lecz niektorzy myslenie odkladaia he i mysla czyms innym a pozniej placz i lamet no moze i jestem glopkiem jakims tam ale same powiedzcie ze tu duzo jest watkow o zdradzie aborci wpadkach itp placze i zale

Gość a ty czemu taki duuurny
i pieknoscia tez nei grzeszysz ?????

Gość buga buga
To że dziewczyna jest ładna nie znaczy że jest GŁUPIA. Jesteś ślepy..

za niektore bledy si eplaci cale zycie :) ja tez jestem glopkiem bo niekozystam z zycia i niemam dziewczyny choc chce miec i mam nadzieie poznam niebawem jakas faina i mila ale jak widz enaprawd efaina dziewczyne i kolesia ktorego jakotako znam i wiem jaki on jest to mi juz jej szkoda i mysle gdzie ona ma oczy ale kazdy dokonuje wyboru :)

Gość siakalaka
dobrze buga powiedziala ze wy pokazujecie swoja glupote zdradzajac dziewczyny a nie my bedac zdradzane przez was ;pp

niemowie o wszystkich niekazda ladn ajest glopia :) zgadzam sie no jola rutowic zpiekna madra dziewczyna takich jest naprawde malo :)

i tak szczerze to co napisalem to moze troszke zazdrosc ze ja niemam ladnei dziewczyny noi to ze naprawde mi szkoda jak dziewcyzny marnuja sobie zycie :) ale cotam najwaznieisze ze ladna jest pogoda:)

Gość glopia
autorze durnowaty ale sie usmialam !!! oskazrzac to ty umiesz, nie powiem, ale zal mi ciebie, nawet glupia nie umiesz poptawnie napisac patalachu !!!!!

Gość hsahsashajshasas
DREJKFOTO. schowaj się. Damian. haha poznalam cie

ok.nie musisz mieć pieknej aby cię kochała , potem ty ja bedziesz zdradzał. skad możesz wiedzieć jak będzie ? najpierw spróbuj a potem pogadamy w życiu nie jest lekko.życie nas doświadcza i nawet sami nie wiemy kiedy staniemy się kimś innym niz jesteśmy. to że kobiety tutaj wylewają wszystkie swoje żale ,nie znaczy że sa głupie .może nie maja wsparcia i szukaja zrozumienia. oprócz tej(twoim zdaniem) \'\'głupoty \'\'którą tu piszą napewno jest wiele mądrości.tylko mało kto tu pisze o swoich sukcesach.

dobra spokoj juz moze i glopota ale troche prawdy wtym glopim poscie jest :) i powtarzam ze niekazda dziewcyzna jest glopia czy facet tak nienapisalem he pozdrawiam wszysdkich i niedenerwowac sie namnie prosze he

Gość vaiol
Zdrada to pokusa, ktora jest po to by umiec sie przednia obronic . Zdrada wystepuje z wielu powodow, i za kazdym razem moze byc inna, zalezy co nazywamy zdrada ... Czasem jest z glupoty, czasm z pewnych wieloznacznych przyczyn , czasem zalujemy, czasem dzieki glupocie sie uczymy. Kazdymadry popelnil wiele bledow, zanim nauczy sie zyc i cos osiegnie . Uroda jest dodatkiem . Inteligencje sie dziedziczy, lub sie jej uczy... A milosci sie nie szuka ... Moze zamiast interesowac, sie kolegami i tymi dziwczynami, wezmiesz sie w garsc i pouczysz sie na ich bledach, by umiec przyszla kobiete traktowac nalezycie i z szacunkiem ... A nie podbnie jak reszta tu przebywajacych kobiet, ktore nazywasz \"glupimi\" zakladasz podbnie istniejace tematy.Okazujac podobne problemy , zale . Po prostu jestemssmy ludzi, ktorzy potrzebuja rozmowy chocby nawet o najmniejszych problemach, ktore potrafia smieszyc innych .

na wsumnie troszke masz raci :) i niewszysdkei tu dziewczyny sa glopie napewno duzo jest fainych :)