Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Angel_Of_Music

Bardzo bardzo proszę o pomoc

Polecane posty

Szukam osoby,która leciała w ostatnim czasie liniami lotniczymi Ryanair i musiała przejść odprawę online.Muszę dzisiaj zabukować bilet,ale nie rozumiem tej odprawy online,to jakiś nowy przepis,ze taka odprawa jest obowiązkowa.Czy ktos ma jakiekolwiek informacje na ten temat??

Gość to ja wypalę z innej beczki
witaj, ja jakiś czas temu... ok 3 tygodni ale nic takiego nie było obowiązkowe

Gość kimi 123
Musisz wejść na ich stronę -odprawa online, potem wpisać swoje dane paszportowe, ale uważnie , bo jak się pomylisz to już koniec, i potem wydrukować kartę pokładową.

ale mam sie odprawic ;p online 15 dni przed odlotem?? tak jest przynajmniej napisane na stronie i w opłatach jest napisane,ze odprawa online wynosi 5 funtow ,czyli mniej wiecej 25 zł,ale to jest opłata w jedna strone czy w dwie strony??

acha no i na stronie jest informacja,ze odprawa na lotnisku obowiazuje tylko tych ktorzy bilet bukowali przed 20 maja,a reszta musi przejsc odprawe online...wiec ja juz zgłupiałam

Gość supelek
odprawa online obowiazuje kazdego. jesli masz bagaz podreczny tylko dzieki temu nie musisz stac w kolejce po karte pokladowa tylko idziesz bezposrednio do bramki:) odprawa jest teraz obowiazkowa wiec jesli trafisz na rygorystycznego przedstawiciela to mozesz zaplacic kare albo moga Cie nie wpusic na poklad! odprawa jest prosta musisz tylko wpisac dane paszportowe i zaznaczyc kilka opcji dptyczacych bagazu

o rety to ja niechce trafic na nikogo rygorystycznego! ;p wiec podsumowujac : 15 dni do 4 godzin przed odlotem musze odprawic sie online,wtedy wydrukuje karte pokładowa i z ta karta maszeruje na lotnisko tak ? tylko ile kosztuje taka odprawa? i czy opłata jest uwzgledniana przy bukowaniu biletow czy przy samej odprawie?

acha no i ja bede miała jeden bagaz do luku wiec tez mnie obowiazuje odprawa online??przeciez musze odprawic ten bagaz.kurcze nie rozumiem nic z tego :(

Gość supelek
tak drukujesz ta karte i z tym idziesz:) oplata jest uwzgledniona w koszt biletu:)