Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadka szmatka

NIEBAWEM ŚLUB A JA MAM PROBLEM... CO MYŚLICIE????

Polecane posty

Gość gadka szmatka

hej, ślub mam 18 lipca- wszystko już zaklepane, zapłacone i zorganizowane ale... dwa dni temu złamałam rękę i mam gips od dłoni do przedramienia... i co teraz???? lekarz zabronił mi "plastikowego gipsu" , dodam tylko że jestem w 4 m-cu ciąży. Co zrobiłybyście na moim miejscu??? odwołały???

Gość buga buga
Nie, bo to nie powod odwołac wazny dzien z powodu ręki ...

Gość hheheh teraz odwolywacP
bierz slub i tyle

Gość gadka szmatka
OH DZIĘKI.... PIOSŁYŚCIE MNIE NA DUCHU... mOJA TEŚCIOWA TWIERDZI ŻE POWINNIŚMY GO ODWOŁAĆ BO NIEWYGLĄDAM NAJLEPIEJ I BĘDZIE JEJ WSTYD PRZED RODZINĄ

Gość hjbgygg
omg! wstyd przed rodzina? :O wstyd to miec taka tesciowa... co za problem isc do slubu z reka w gipsie, wiadomo ze to zdrowie wiec nie masz wyboru, przynajmniej bedziesz miec oryginalne zdjecia :P :P moglabys isc tez o kulach, na wozku, z opatrunkiem na zlamany nos.. nie widze zadnego problemu

Gość gadka szmatka
TAK ALE JA MAM TEN GIPS TAK ŻE MAM RĘKĘ ODCHYLONĄ I TO W DODATKU PRAWĄ... TEŚCIOWA WIEM ŻE MA SWOJE AKCJE ALE PRZYWYKŁAM. NIECHCĘ PRZEKŁADAĆ ŚLUBU BO JESTEM W CIĄŻY WIĘC WIADOMO... ALE Z DRUGIEJ STRONY KIEDYŚ JAK BĘDĘ POKAZYWAŁA DZIECKU ZDJĘCIA... EH...

a co ważniejsze zdrowie i zdrowa ręka czy co ludzie powiedzą ? :O koorva brak słów...

Gość żabko ile masz lat
Twoja przyszła teściowa jest jebnięta.Zdjęcia slubne jak bedziesz kiedyś pokazywała swojemu dziecku, napewno bedzie duzo smiechu.pozdrawiam

Gość buga buga
Walic na tesciową, to nie jej slub żeby mówiła ;) Idz bierz slub kobieto :)

Gość wyobraz sobie
kochana moja kumpela zlamala noge a do slubu i tak poszla:) tzn. pojechala na wozku;) trzymaj sie kobietko!

słuchaj przeciez to jeszcze prawie 3 tyg nie sciagną ci tego gipsu nawet na jeden dzien no bez przesady mniej bedziesz tanczyla i wogle albo powiedz zeby ci sciagneli usztywnili jakos bandazem i kup sobie rekawiczki za łokiec takie cale kryte i tyle

Gość gadka szmatka
PRAWDĘ MÓWIĄC TO MAM W D**IE CO KTO POWEI JAK PODEJMĘ DECYZJĘ TO NIC MNIE OD NIEJ NIE ODWRÓCI... BOJĘ SIĘ TYLKO ŻE SPRAWIĘ ZAWÓD WŁASNEMU DZIECKU... CHOCIAŻ MOŻE NAPRAWDĘ BĘDZIE ZABAWNIE

Gość ładny szal
sobie kup i zarzuć na tę rękę, nie będzie widać. Czy gips przeszkadza też twojemu narzeczonemu? Bo jak tak, to absolutnie nie wychodż za niego za mąż, bo co to będzie jak po ślubie coś się stanie z twoim zdrowiem, to tylko rozwód, no bo co rodzina powie na taką ? :P ciekawe czy ta twoja teściowa ma pojęcie co to jest ślub? Bo mam wrażenie, że to spotkanie rodzinne jakich wiele w jej życiu :O

Gość gadka szmatka
MAM TĄ RAMANĄ W 3 MIEJSCACH I JESZCZE ODSZCZYP KOŚCI WIĘC JAK POWIEDZIAŁ LEKARZ NIE MAM SZANS ZA POZBYCIE SIĘ GIPSU NA 3 MIES- PO 1,5 MIES MOŻEMY POMYŚLEĆ O USZTYWNIENIU. MACIE RACJĘ- ZARAZ POIMNFORMUJĘ MOJEGO FACETA ŻEBY JUTRO OPŁACVIŁ MSZĘ ŚLUBNĄ I ODWROTU NIEMA:) DZIĘKI, DZIĘKI

Gość kielkujace szczescie
a szczerze- niby jak mozesz sprawic zawod swojemu dziecku? chyba nie mowisz powaznie? jakby dla dziecka mialo jakiekolwiek znaczenie czy mama do slubu szla z reka w gipsie czy tez nie:o

Gość gadka szmatka
OOOO WIE CO TO ŚLUB BO MA 4 MĘŻA. MÓJ FACET JEST JUŻ SPRAWDZONY:) WIĘC NAWET NIE MYŚLĘ O ZMAINIE DECYZJI ZE WZGLĘDU NA NIEGO.... TYLKO TO BABSKO MNIE IRYTUJE