Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana zabójczyni

On popełnił samobójstwo przeze mnie!!!

Polecane posty

Byłam z nim 2 lata...pewnego wieczoru siedziałam w domu sama, bo on był z kolegami na piwie...następnego dnia przyszedł do mnie i powiedział, że spał z inną...za dużo wypił i nawet tego nie pamięta...tak bardzo płakał, ja zresztą też... mówił, że jestem dla niego wszystkim, a ja powiedziałam mu, że nie chce go nigdy więcej widzieć... Wieczorem tego samego dnia zadzwoniła jego mama i powiedziała, że zabiłam jej syna...Powiesił się w swoim pokoju, zostawiając list do mnie. Jego mama go przeczytała...a napisał w nim, że nie umiał przeżyć beze mnie nawet kilku godzin i wolał się zabić niż tak cierpieć... Minął rok, a ja do dziś w nocy budzę się i słyszę tylko te słowa \"nie chce Cię nigdy więcej widzieć\" i już nigdy nie zobaczę :( dlaczego????

Gość Nie możesz
Nie możesz się obwiniać- to była jego decyzja ucieczka od problemów- on był chory, nie ma w tym żadnej Twojej winy, większość dziewczyn w takiej sytuacji zareagowała by tak samo jak Ty, myslę że zawiniły tu jego wyrzuty sumienia za to że Cię stracił.

Gość a nie mogłaś znim porozmiawiać

Gość Wasloso
mam to samo ;( źle się czuje z tym bardzo!