Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowanaaa

ciąża , huśtawka nastrojów?

Polecane posty

Gość zdenerwowanaaa

Hej mam mały problem od jakiegos czasu mam dziwne humory raz jestem uśmiechnieta a raz smutna. Jestem w 4 miesiącu ciaży zaczynam sie obawiać czy to normalne ze swoim partnerem jestem 3 lata przeżyliśmy razem już bardzo duzo jednak od 2 dni nachodza mnie jakies dziiwne nie pewnosci dotyczace jutra tzn. przyszłości nie wiem jak to bedzie czuje sie jakas taka nie potrzebna chce mi się płakać i nie wiem dlaczego mam kochajacego faceta ale brak mi czegos lecz nie wiem czego. CZuje sie jak bym była nie fer wobec niego i ciagle mi smutno. Czy to minie i to normalne? karolajn911

Gość zdenerwowanaaa
halloo

Gość MonikaKow
Witam... Mam to samo. Również jestem w 4 miesiącu ciąży i moja huśtawka nastrojów zaczyna mnie samą dobijac. Raz jest dobrze, a za 5 minut zle. Ostatnio bez powodu potrawie sie rozpłakac... Mój mąż jeszcze to wytrzymuje i mam nadzieje, że wytrzyma do konca :)

Gość zdenerwowanaaa
ale czy ty masz tak , że czujesz się jakby nie kochana ? Ja czuje sie od 2 dni tak jakos dzinie a było wszystko ok. Jak bym nie miała mieć przyszłości nie wiem jak to nazwac wogóle.

Gość MonikaKow
Czasami mam tak, że brakuje mi jakiejs bliskosc do męża... Wtedy najchetniej chciałabym zeby wszystko rzucił i przytulał mnie...

Gość Lili-ana.
to normalka, też tak miałam, ciąża, prócz kopniaczków dzidziusia, to niefajny stan, dla mnie wręcz koszmar to był, własnie przez huśtawkę a raczej karuzelę nastrojów, mąż też miał dosyć. Teraz mamy synka 8 miesięcy i jest super, nastrojów nie ma, juz zapomniałam o nich takze dziewczyny uszy do góry - to minie jakis czas po porodzie

Gość zdenerwowanaaa
ja własnie mam tak od 2 dni i nie wiem co sie kompletnie dzieje . Ciagle o tym myśle a to bedzie mój przyszły mąż czuje sie taka nie chciana i nie wiem jak sobie z tym poradzić ;/?

Gość zdenerwowanaaa
to ja bede miała jakby stany nie czucia miłości no chyba nie!!?? Ja czuje jakby nie wiem miał by zaraz sie swiat rozpasc a maluszek był chciany mój chłopak tez mnie kcoha wiem to mówi mi to oznajmia i wogóle ale dziwnie mi jakos

Gość MonikaKow
To, że tak sie czujesz spowodowane jest hustawka nastrojów w ciązy. To jest normalne. Powiem Ci, że ja znalazłam sobie mały sposób na to... Staram sie spedzic z mezem jak najwiecej czasu... Przytulam sie do niego i jest mi odrazu lepiej :)

Gość Lili-ana.
tez tak miałam, wkręcałam sobie ze mąż, wtedy jeszcze przyszły, jest tylko ze mną dlatego ze jestem w ciaży. Czepiałam się go i domagałam dowodów miłości, byłam zrzędliwa i płakałam często, potem po ciąży wszystko się unormowało. Teraz jestesmy małzenstwem, mamy dzidzię i jest dobrze:)

Gość zdenerwowanaaa
dziekuje wam kobietki pocieszyłyście mnie bo to ejst jakaś moja zmora jestescie kcohane:*

Gość gośćgtgr
powinno się n********lać takie mamuśki z humorkami