Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ico ja mam robic

6 mc i zdrada meza

Polecane posty

Gość ....bez nicka....
bez komentarza to jest zachowanie zarówno waszych mężów czy partnerów jak i was samych-sama przeżyłam zdradę,ale nie wybaczyłam nawet nie chciałam słuchać idiotycznych tłumaczeń to był KONIEC,nie macie do siebie szacunku???

Gość ....bez nicka....
"zainstalowalam program szpiegowski, nie do wykrycia, ktory robi skan tego co jest na monitorze co 5 sekund i zapamietuje wszystkie hasla... ehh wkoncu moge spac spokojnie, wiedzac ze rano sprawdze co robil w nocy" ten teskt mnie powalił ja "dziękuję" za taki spokój:D

Gość kas29
Cześc dziewczyny ja też jestem w podobnej sytuacji i nie wiem co mam zrobic, nic mi się nie chce!! Jestem w 8 miesiącu ciąży z drugim dzieckiem, rok temu wyproeadziliśmy się za granicę. Wyprowadziliśmy się bo mąż znalazł pracę a ja dla niego zrezygnowałam ze swojej. Tutaj niestety jestem całkowicie zależna od męża. Znalazłam na komuterze i w jego tel. smsy typu: tęsknię, jesteś boginią, aniołem itd. oraz wysyłane z internetu kartki miłosne. Powiedziałam o tym mężowi że widziałam i żeby się z tego wytłumaczył a on na to że to tylko przyjaciółka bardzo dobra dusza i że nic z nią nie łączy. Powiedział mi że chciał byc tylko miły i że może trochę przesadził ale powiedział że jej nie kocha i że to tylko koleżanka. Cały sierpień byliśmy na wakacjach w Polsce i tam właśnie się zaczęło tel. od "przyjaciółki" i sms-y. Jak przyjechaliśmy to napisałam do niej sms-a co ją łączy z moim mężem to odpisała mi że nic że traktuje go jak brata i czy przyjaźń można karac.. Nie wiem co o tym mam myślec jestem załamana bez pracy z dwójką dzieci a on wystkiemu zaprzecza chciałabym żeby to była prawda ale jakoś ciężko w to uwierzyc. Jestem zrozpaczona i nie wiem co zrobic, jednego jestem pewna że nie będzie się z nią widziec przez rok do następnych wakacji ale wszystkie wiadomości kasuje żebym przypadkiem nie przeczytała. Zastanawiam się czy jak by była to tylko koleżanka to by tak wszystko kasował. Dodam że jesteśmy po 7 latach małżeństwa i mamy też 6 letnie dziecko i nie wyobrażam sobie życia bez niego i tego że nasza córka będzie bardzo tęsknic za tatusiem . Bardzo proszę o poradę bo nie mam pojęcia co zrobic....