Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnmkloko

STRACIŁAM CHŁOPAKA KTOREGO KOCHAŁAM.NIE CHCE MI SIE ZYC

Polecane posty

Gość nnnmkloko

olałam go bo chciałam czegos innego sprobowac,pobyc sama.a teraz nie moge z tym sie pogodzic

Gość labambababa
za glupote sie płaci

Gość 50 złotych/porada
skoro go olałas widać cie do konca nie kręcił, a teraz odwracasz kota ogonem bo nie lubisz być sama. strach przed samotnością napędza ci paranoje w mózgu i zatraca logiczność myslenia

Gość dropsy
ile masz lat?"

Gość pewna ona
Oooo to lipa, nie wiem czy na jego miejscu mogłabym do Ciebei wrócic, kto wie czy kolejny raz byś tego nie zrobiła... Czy Ty wiesz czego chcesz.?

Gość jkjkjkjkg
ile byliscie razem i ile czasu minelo od rozstania?

Gość ZUZOLKA53
MAM 9 LAT NIE WIEM JAK TO MOZLIWE ZE SIE ZAKOCHAŁAM ALE ON MNIE WYKOZYSTAŁ

Gość gość
Mialam cudownego chlopaka, on- staral sie o mnie przez calutkie 3 lata, bylismy ze soba dokladnie rok. Niestety, postanowil mnie zostawic, powód? Znudzilam mu sie, nie kocha mnie juz i ogolnie ma mnie zupelnie dosc. Ja przez te 3 lata jego staran, nie chcialam go, bo nie chcialam sie z nikim wiazac, a on swoim nachalnym namawianiem mnie sam do siebie mnie zrazil, dopiero wtedy jak zaczal "podbijac" do innej dziewczyny na moich oczach to mnie cos tknelo i dalam mu ta szanse i zakochalam sie w nim na zabój. Musiałam go odzyskać. Postanowiłam spróbować uroku miłosnego u rytualisty perun72@interia.pl , i na szczęscie nie zawiodłam się. Facet wrócił i jesteśmy ze sobą szczęśliwi.

Gość gość
Co tu dużo pisać. Niedowiarków i tak nie przekonam, mi się udało odzyskać miłość mojego życia. Pomógł mi w tym rytuał Archanioła Haniela z http://magia-anielska.pl a i nie warto używać czarnej magii bo niesie negatywne konsekwencje.