Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgrwe

166 cm to bardzo niewielki wzrost ???

Polecane posty

Gość ja tez mam 166
ciałka tez moge oddac. mozecie zaplacic centymetrami wzrostu ;)

Gość Karissa
ja mam 165 i nie czuje się niska:) Zaczęłam mieć jakieś zastrzeżenia do tego wzrostu jak znalazłam sobie faceta, który ma 2.4 m.. Ale się już przyzwyczaiłam.. Tylko on się trochę schylać musi..xD

Gość ja tez mam 166
problem pojawia sie edynie wtedy, gdy ktos nie moze w takich butkach chodzic

Gość bgrwe
przepraszam was, ale strasznie mi sie ziewa zaraz usne , wiec bede uciekac. Zycze wam milej nocy :)

Gość trekjhbgfdsa
autorko nie przejmuj sie ! :)) mam przyjacióle,ktora ma 165 i tez dzisiaj z nią o tym rozmawialam,ze ma kompleksy itd. a ja do niej "słuchaj ,wg statystyk masz idealny wzrost i ciesz sie bo jestes piękna!" ja mam 173 i tez jestem zadowolona z siebie :)) i tez mowie,ze jestem piękna ! :) wszystkie jestesmy piękne !:D niech ONI patrzą lepiej na siebie FRAJERZY:] bo nie oszukujmy sie,ale jesli chodzi o nasze kompleksy to mamy je z powodu męzczyzn.. lapsy niedorobione niech patrzą na siebie :O

No fakt. W sumie na wzrost śmiertelnie nie narzekam, wysoki facet na szczęście :D Tylko te kilogramy.. ;/

Gość witaj czaki
chyba autorem tematu byl facet jesli dobrze pamietam :/

Gość Zdegustowana swoim wzrostem
Ja mam dokładnie tyle, a mam 14 lat. Według mnie jestem niska.. Czuję się jak krasnoludek w mojej klasie. Chciałabym mieć przynajmniej 1,70 - ach.. Czy jest szansa, że jeszcze urosnę te 4 cm? Moi rodzice są wysocy - mama 1,71-1,172, a tata około 1,78, zaś siostra mierzy 1,72. Jestem najniższa.. :(