Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona młoda

Spóźniony okres.

Polecane posty

Gość zaniepokojona młoda

Powinnam mieć go w środe, ale do dzisiaj jeszcze sie nie pojawił. Ciągle czuję sie tak jakby miał zaraz być-no już 2 dzien siedze jak na szpilkach i czekam i nic. Zrobiłam dzisiaj po południu test ciązowy i wyszedł negatywnie. Cykle zwykle mam równe 28 dniowe, tym razem owulację miałam 2 dni poźniej niż zwykle-czy okres też wtedy jest później ? Nie wiem czy powinnam pogadać z chłopakiem-on widzie że jest coś nie tak i sie martwi. Oboje troche zaczynamy panikować.

poczekaj jeszcze;) ja jestem dobrej mysli, sama mialam podobna sytuacje i okres fakt spozniony ale sie pojawial wiec glowa do gory;) jak sie nie pojawi za kilka dni to wowczas zrob kolejny test albo po prostu idz do ginekologa i bedziesz miala 100% pewnosci

Gość gobrynia
ile masz lat?

Gość zaniepokojona młoda
Jeśli okres sie nie pojawi to zrobie test jeszcze w niedzielę. Do ginekologa nie dam rady pójśc bo teraz mam sesję i zaraz po niej wyjeżdzam na jakies odludzie na praktyki na miesiac.

Gość zaniepokojona młoda
21

a zdazalo ci sie wczesniej aby okres sie spoznil?

Gość zaniepokojona młoda
Tak ale to było dosyć dawno. Trwało jakieś 3-5 dni. Przez ostatnie kilka miesiecy miałam okres regularnie jak w zegarku.

Gość małe ale
jest lato, mi sie spoznial 3 tyg i nie jestem w ciazy

Gość kjgshb ixwu
wykonaj jeszcze raz test ciążowy - tylko rano, tak aby stężenie moczu było większe. Poza tym udaj się do ginekologa bo się zadręczysz głupimi myślami