Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bourjois

Gdzie spędzać wolny czas z chłopakiem?

Polecane posty

Gość gość
słaba prowokacja0/10 kobiety nie starają się w związku

Gość gość
a czy masz jakies hobby bo to wazne jest w zyciu 333 www.youtube.com/watch?v=DvEYhVwnQtw

Gość gość
na kafeterii

Gość gość
My spędzamy wolny czas w domu, oglądając jakiś nowy film. Mam konto na filefox.pl i zawsze jakiś film wyczaję. Bardzo sobie cenimy takie chwile razem. A jak jest cieplej to jakiś rower czy spacer.

Gość gość
Teatr? Opera?

Gość renatka333
Mogę polecić galerię sztuki Kokko Art pani Maliny Kokoszczyńskiej. Ona prowadzi tutaj zajęcia z tańca hawajskiego i właśnie na nie mam chrapkę się dopisać. Poza tym, są też tutaj warsztaty plastyczne, jest klub filmowy z prelekcjami...robią nawet urodziny dla dzieci. Jak ktoś chce ciekawie spędzić wolny czas, to to jest idealne miejsce.

Gość yanekk
Nie znam lepszego miejsca w Wawie do gry w bilard niż House od Pool na Marynarskiej. Klimat, nowoczesne stoły, miła obsługa. Wszystko tu jest jak należy. Po 17 darmowy parking podziemny, dobre jedzenie w restauracji, szczerze polecam. Na stronie houseofpool.pl jest mail do robienia rezerwacji podany.

Gość yeeea
Szkolenie z gry w bilard pod okiem prawdziwych mistrzów odbyłem w klubie House of Pool (houseofpool.pl). Miejsce założone przez mistrzów Polski i Europy, czyli Wojciecha Trajdosa i Marka Derka, więc stworzone przez pasjonatów dla pasjonatów. Polecam.

Gość gość
Chcę go ugościć i zaproponować, x 0/10 Nie wierze, że są takie normalne kobiety!

Gość gość
Ciekawym miejscem na klubowej mapie Warszawy jest house of pool. Ostatnio mnie znajomi tu zabrali i było mega! Klimat profesjonalnego klubu bilardowego, można się było poczuć jak zawodowiec, choć umiejętności jeszcze nie te ;) Zdjęcia lokalu są na stronie houseofpool.pl i na ich FB.

Gość gość
Do burdelu,klubu gogo,na kuqwy,roksa.pl,****aj się z nim

Gość marekgg
W sympatycznej atmosferze można spędzić wieczór w klubie House of Pool – http://houseofpool.pl. To jest na Marynarskiej, łatwo trafić. Duży lokal, z ogromnym patio, do dyspozycji też parking podziemny. Oprócz tego, że mają 10 profesjonalnych stołów do gry w bilard, to do tego podają świetne jedzenie. Można się zrelaksować po ciężkim dniu w robocie.

Gość gość
Nie znam lepszego miejsca w Wawie do gry w bilard niż House od Pool na Marynarskiej. Klimat, nowoczesne stoły, miła obsługa. Wszystko tu jest jak należy. Po 17 darmowy parking podziemny, dobre jedzenie w restauracji, szczerze polecam. Na stronie www.houseofpool.pl jest mail do robienia rezerwacji podany.

Gość gość
Fajne promocje ma restauracja Ganesh na Ursynowie (opis promo jest na ganesh.pl). To jedna ze starszych indyjskich restauracji w Warszawie, są już od od 2006r. U nich to się opłaca zwłaszcza w poniedziałki po 17 – tej wpaść. Mają wtedy bufet otwarty, czyli płacisz 40 zł i jesz ile możesz. Uczciwa promocja, czasami wpadnę na to w większej grupie znajomych. Mają wygodne loże, jest całkiem sporo miejsca, no i sam lokal ma dość ciekawy klimat. Nie ma klimatyzacji, jest ciemno, ale to ma właśnie swoją atmosferę.

Gość gość
My spędzaliśny na dobrym seksie na kolegi chacie. Za udostępnienie chłopak poprosił by był zawsze trójkąt. Chętnie to robiłam bo ma większego od chłopaka. Zawsze bez gumy ale chłopak i tak będzie ze mną choćby to było dziecko kolegi.

Gość gość
skąd jesteście to po pierwsze? my jesteśmy z Poznania i jeszcze nigdy nie mieliśmy problemu z zagospodarowaniem czasu.. kino, teatr to wiadomo, ale też duzo odwiedzamy znajomych wspólnych :) czasami jakaś domóweczka, wyjście do pubu czy kregle.. kilka osób juz pisało o saunach - też uważam że to rewelacyjny pomysł, my chodzimy do świata saun w termach maltańskich średnio 2 razy w miesiącu bo to świetny relaks ale też zauważyliśmy że mniej chorujemy a to najważniejsze, bo na chorowanie szkoda nam czasu ;) mozecie tez gdzies wyjechac na weekend, jak finanase wam pozwalają

Gość gość
tak jak ktoś napisał, super wyborem beda termy maltańskie baseny i sauny, chodzimy regularnie i bardzo bardzo polecam! no i oczywiscie kino, tetr, kregle, może jakies spa we dwoje (przy termach maltanskich jest super spa 1306, robia swietne masaże) bilard i kregle

Gość gość
Skąd jesteś? Poznań, para w wieku 23,27 razem 2 lata: - termy maltańskie (polecam!!! jak ktoś jest przejazdem w Poznaniu to obowiązkowo! wspaniała rozrywka zarówno dla rodzin, przyjaciół jak i par a nawet seniorów, każdy znajdzie coś dla siebie) - kino, uwielbiamy oglądać filmy - przytulaski..;))) - zimą łyżwy, latem bardzo dużo jezdzimy na rowerze - jak jest lepiej z kasa to jakies weekendowe wypady za miasto

Gość gość
Mogę polecić escape roomy :) Ostatnio byłam w kilku. w Warszawie polecam New World 22 :) Świetna atmosfera, ciekawe rozwiązania i bardzo dobra lokalizacja

Gość Joasiaan
Możecie skorzystać z lepszych restauracji. Gdybyście szukali dobrego jedzenia polecam Bar&Restaurację Bubbles na placu Piłsudskiego. Zdarzyło mi się tam gościć ze 3-4 razy i to jest stanowczo za mało.

Gość gość
możecie nawet załączyć sobie fajny portal muzyczny http://www.electronicbeats.net/pl/ na którym posłuchacie muzyki i pooglądacie sobie sceny Electronic Beats zawsze to jakas forma relaksu :)

Gość singiels
Polecam wspomniany już bar&restauracje bubbles na placu piłsudskiego. Jest pyszne jedzenie i można się najeść , bo są duże porcje :) Wszystko jest pyszne, sprawdziłam , bo chodze tam z rodziną :) Polecili mi ten bar moi znajomi , miła jest obsługa naprawdę polecam :)

Gość gość
My chodzimy czasem na kręgle. W Gdańsku dobra miejscówka do tego to http://bowling-soprano.pl/ Zawsze się tam super bawimy i maja ta fajny pub.

Gość MiniaMolka
Można go zaskoczyć i zabrać na strzelnicę :) Ja tam mojemu zrobiłam i był meeega zadowolony i zaskoczony jednocześnie :) Ogólnie polecam! Jakbyście szukali czegoś we Wrocławiu lub okolicy to polecam na Orląt Lwowskich - proguna :)

Temat już grubo przedawniony, ale może mała podpowiedź się przyda :) Moja dziewczyna, z którą przeżyłem kilka fajnych lat, miała zawsze głowę pełną pomysłów i zwykle stawiała na idealne dla mnie sposoby spędzania czasu. Strzelnica albo laserowy paintball, trampoliny, kręgle, małe tournee po pubach z regionalnymi piwkami, restauracja z niecodzienną kuchnią (np. sushi, tajskie czy marokańskie), żużel, kort tenisowy. Może zabrzmi to banalnie, ale jeśli facet naprawdę kocha to każda forma spędzania czasu z ukochaną będzie dla niego wyjątkowa :) Nawet jeśli byście siedzieli pod kołdrą i puszczali bąki ;)

Gość gość
Udał się nam pobyt w Western Camp. Tak naprawdę do Zatora przyjechaliśmy do Energy ale w sumie też w tym naszym ośrodku było sporo atrakcji, także naprawdę mieliśmy jak spędzać czas z dziećmi. Dobre miejsce na nocowanie, zwłaszcza domek bardzo wygodny, z klimą, praktycznie urządzony.