Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katja91

Czy on mówi prawdę czy ściemnia ??

Polecane posty

No właśnie. Ostatnio na nowo zaczęłam spotykać się z moim byłym. Wczoraj jechaliśmy z jego kumplem samochodem i oni później wyszli do sklepu i ja zostałam w aucie sama. Obok mnie leżała komórka Rafała no i tak z nudów zaczęłam na niej grać. Po pewnym czasie weszłam w smsy a tam co zobaczyłam ??!! Smsy od jakiejś laski, że go kocha, skarbie itp. Miałam wkurwa na maxa :\\ Później go spytałam o co w tym chodzi, to on że on po naszym zerwaniu z nią później był ale zerwał, bo nie mógł o mnie zapomnieć.. I teraz ona tak tylko pisze a on do niej nic nic.. I że on taki nie jest. Niby tak, rzeczywiście nigdy nie należał do podrywaczy, ale na Boga która dziewczyna pisałaby takie smsy po zerwaniu i do tego jak facet ją zlewa ??!! Co mam o tym myśleć ?? Proszę o radę

Gość piotruś pan_
właśnie

Masz rację przyznaję, to było chamskie, ale nie żałuję, bo on sam jakoś nie kwapił się by mi o niej coś wspomnieć ;] I co mam o tym wszystkim myśleć ???!!

Gość zerwij z nim...
lepiej dla niego będzie jak nie będzie miał kontaktu z prymitywem który mu sprawdza komórke...:o

Ja pierdziele, nie wyobrażam sobie, że zajrzeć do skrzynki smsowej mojego faceta :O To chamstwo i niedojrzałość... Chyba jeszcze nie dorosłaś do związku.

Aha.. dzięki :] Wiem to było głupie i więcej tego nie zrobię, to było pod wpływem impulsu. Wiem że są niektóre nachalne ale żeby aż tak ?? :/

Gość piotruś pan_
po co tam zaglądałaś, czego oczy nie widzą tego sercu nie żal

Gość zerwij z nim...
musieli być w tym sklepie chplernie długo skoro dała radę pograć i jeszcze wszystkie sms przeglądnąć...:o

Jej nie czytałam wszystkich, z 3 max trwało to chwilę !! Jak nie chcecie mi pomóc to spier... z tego forum !

Gość po bandzie
do zerwij z nim: moze to komunistyczny sklep i kolejka dluga jak z wa-wy do krakowa hi hi :) po huj zes mu w te komorke zagladala

Mówię, że to było pod wpływem impulsu, wcześniej nigdy tak nie robiłam, nie wiem co mnie wtedy napadło.. Ja pierdolę, poradzić się tu kogoś :/

Gość zerwij z nim...
do po bandzie--> chyba ze to jakaś pipidówka w której sklep zamykają o 18 i wszyscy wtedy biegna na złamanie karku:D

Rozumiem, że jeszcze siksa z Ciebie, ale mam wrażenie, że w Twoim wieku byłam mądrzejsza :O A \"wpływem impulsu\" można tłumaczyć wszystko. Ale teraz przynajmniej masz nad czym rozmyślać :D

Gość byla laska a ja
ja mowie ze on z nia kreci na boku -wiem z doswaidczenie :(

Kurwa radź się tu kogoś :/ Kurwa po co w ogóle jest to forum ?! Chyba dla ludzi którzy nie mają nic do roboty ani starej przy boku by ją zgnoić i jadą po różnych żeby poczuć się lepiej. Mądrzejsza to ty na pewno nie jesteś skoro nie wypowiadasz się na temat i do tego chyba nie czytasz poprzednich wypowiedzi. Jej jestem tylko człowiekiem, było to złe, ale tego nie cofnę, dzięki wielkie :/

Dziękuje chociaż za jedną wypowiedź na temat żby nie było że ja na wszystkich najeżdżam :P Miałaś kiedyś podobną sytuację ??