uparciuch 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Witam Was serdecznie. Jestem młodą mama dwojga dzieci. Nigdy nie miałam figury modelki, jednak źle sie czuje w sowim ciele. Podjelam decyzje o odchudzaniu. Założyłam ten temat, aby mieć silna mobilizację. Mam nadzieje, ze mnie wesprzecie i pomozecie mi w drodze do szczuplejszej figury. Będe tu opisywac moje poczynania. bądzcie ze mna :) Po konsultacji z lekarzem odstawiłam zwykłe pieczywo, które zastapiłam pieczywem chrupkim, nie jem zup, słodyczy, a posiłki zmniejszam prze pół dawnego mojego jedzenia :) Dodatkowo zakupiłam s-line system ( kapsułki) i piję czerwona herbatę :) Oczywiscie też ćwiczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fitjaga 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Wiyaj uparciuchu!! Chętnie Ci podopinguje!!! Jestem na innym topiku, ale będę tu wpadać do Cibie lub zapraszam do Nas " Tylko dla Twardzielek". Grunt to pozytywne myślenie, a z tego co piszesz myślę , że właśnie takie masz więc uda się napewno!!!!Pierwsze kroki już za Tobą teraz tylko konsekwencja i trochę SPORTU!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uparciuch 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 fitjaga- bardzo Ci dziękuje :) Postaram sie wstapić na wasz topik, moze cos podpatrzę? :) moze podpowiesz mi jak cwiczyć? Nie mam mozliwości, aby zapisac sie na siłownię, badz basen, bo ciagle jestem z dziecmi. Staram sie ćwiczyć brzuszki, nozyce. Ale musze przyznac, ze po malutku, bo moje miesnie są bardzo zastane ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fitjaga 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Uparciuchu teraz tyle można wyszukać w necie fajnych filmików z ćwiczeniami , a i do gazet są podołączane płytki DVD. Napisz czy ogólnie chcesz schudnąć i z czym masz największy problem? Ja np.kładę największy nacisk na uda bo tu jest u mnie najgorzej. Chodzę na aerobik od stycznia /choć właśnie w czerwcu musiałam spauzować/,ale od lipca wracam, trochę biegam i sporo jeżdżę na rowerze, ale ja lubię się ruszać. Od poniedziałku mam zacząć 6W /to na brzuch/ .Obecnie jestem na trzecim dniu oczyszczania organizmu : przedwczoraj soki warzywne i pomidory, wczoraj na owsiance, a dziś na jogurtach naturalnych i serkach. A tak wogóle to tak jak ty poprostu MŻ czyli dzielę wszystko co do tej pory i staram się też nie jeść chleba, ziemniaków itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uparciuch 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Najgorszy jest brzuch :( Po ciązach jest duzy, sflaczały... nie cierpie go :( Ogólnie uda, ramiona, druga broda... :o Tak naprawde wszystko :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Hey ja chętnie będę Cię wspierać i mam nadzieję, że Ty też mnie:) też mam swój topik, ale niestety on umiera:( też mam pociazoże kilogramy i przed ciążą nie należałam do szczupłych, ale postanowiłam to zmienić:) Do końca wakacji marzy mi się zobaczyć na wadze poniżej 90, a końca roku poniżej 80:) Mam nadzieję że mi się uda ;) pozdrawiam cieplutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fitjaga 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Uparciuchu nie mart się, dasz radę! Tylko w domku będzie Ci trudniej zgubić kilogramy zwłaszcza jeśli jest ich więcej. Proponuje jednak znależć choć dwie godzinki w tygodniu i wyjść na jakiś fitness, albo poprostu pobiegać. Uważam ,że pod czas biegania najwięcej i najszybciej się chudnie.A do tego w domku właśnie przy jakiejś płytce można jeszcze poćwiczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uparciuch 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Pebi- bardzo chętnie bedę cie wspierać i moze raxniej będzie nam dązyc do naszego celu :) fitjaga- chce starcić ok 10 kg. Mam 160 wzrostu, ważę ok 72 kg. Wyglądam jak kuleczka :( Postaram sie robic zdjecia i wrzucac efekty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fitjaga 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Ja mam 168 i ważę około 61kg./nie ważyłam się dwa tygodnie i w tą sobotę chciałaby zobaczyć 5 z przodu na wadzę:p / zobaczymy. Ale w styczniu ważyłam jeszcze 67-68 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uparciuch 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 pebi- skuteczna jest ta 6 waidera???? i co to jest reduxil???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uparciuch 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 fitjaga- to z czego sie odchudzsz?? :D ja chcę ważyc 60. Wystarczy an poczatek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fitjaga 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 No ja bym tak chciała 55 ważyć:p Poza tym to ja ogólnie nie wyglądam żle , ale mam duże uda i to jest moja zmora największa :( ! Dlatego staram się kłaść nacisk właśnie na tę partie ciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uparciuch 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 fitjaga- aha. aLe zazdroszczę ci i tak :) Ja tez tak starsznie tragicznie nie wyglądam :D ALe nie chce juz być taka. musze byc twarda. CO do wyjścia np an fitnes, niesttey nei ma szans :( Maz cały dzięń pracuje, a ja opiekuje sie dziecmi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fitjaga 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 No więc proponuję aerobik w domku taki szybszy, żeby kalori trochę pospalać, a do tego ćwczenia na poszczególne partię ciała. Są w neci np. "ja chce mieć taki brzuch ", "ja chce mieć takie uda"...itd. Osobiście polecam właśnie tą serię Tamilee Webb , jest naprawde spoko , choć ja bardziej się mobilizuje w grupie , w domu mi się nie chce. A tych płyt mam chyba z 50 różnych, niektóre nawet nie otwarte..he,he... Myśle, że dla Ciebie to właśnie niezła alternatywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura_0307 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 jaga ma racje :) w domku mozna naprawde duzooo cwiczyc a6w jest super (6 weidera) , plus zwykle brzuszki, przysiady, sklony, skakanie, pajacyki itd itd, nie wiem w jakim wieku masz dzieci ale zawsze mozesz z nimi pocwiczyc, np potamczyc itd, male potwory lubia takie zabawy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uparciuch 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Moje dzieci maja 2 i 5 lat :) Wiec myślę, ze beda chętni an ćwiczenia w formie wygłupów. Na pewno poszukam czegoś na necie, a 6 weidera wcielam w życie od zaraz :D Dziekuje wam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laura_0307 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 uparciuchu :) dasz rade, z dziecmi to poropnuje w formie zawodow np kto najwiecej podskokow zrobi itd :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uparciuch 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Dzisiejsze poczynania :) Śniadanie: 2 kromki lekkiego pieczywa z Almette i pomidorem, czerwona herbata, 2 śniadanie: jabłko, czerwona herbata, obiad: troszkę kalafiora i czerwona herbata :) kolacja: 2 kromki lekkiego pieczywa z almette i pomidorem Postanowiłam ćwiczyć 6 weidera, dziś zaczęłam, oraz aerobik w domu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uparciuch 0 Napisano Czerwiec 27, 2009 dzisiejszy jadłospis :) śniadanie: 2 kromeczki pieczywa lekkiego z pomidorem 2 śniadanie: jabłko obiad: 2 średnie ziemniaczki i filet z kurczaka kolacja: 2 kromeczki pieczywa lekkiego z pomidorem i almette 2 kolacja :/ 1 brzoskwinia Co jecie? dajcie mi jakies pomysły na dobre jedzonko, które bedą tez mogli jeśc mój maz i dzieci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja mam pytnako Napisano Czerwiec 28, 2009 dlaczego nie mozna jesc zup? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Hey dziewczynki nie było mnie bo miałam szkole:) teraz idę się kąpać:) później się odezwę i napisze więcej buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fitjaga 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Witam Babeczki!!! W weekend miałam gości dlatego nie zaglądałam do Was! Teraz odpoczywam po owocnym weekendzie, trochę podjadłam za dużo. Ale co tam żyje się raz!!!!! W nadchodzącym tygodniu dwa razy więcej będe ćwiczyć!!!! Uparciuchu widzę ,że nieźle Ci idzie i tak masz trzymać!!!! Ja wprawdzie w piątek ważyłam 59kg, ale już w niedzielę znowu 60!!! Ale imprezki były fajne i jedzonko też...he,he..! Od jutra za to wracam do pionu!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uparciuch 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Ledwo żyje. Straszne upały... Dzisiejsze jedzonko: śniadanie: 2 kromeczki lekkiego pieczywa z chudą wędlina i pomidorem 2 śniadanie : jogurt, 2 brzoskwinie obiad: ziemniaczki, szynka pieczona z groszkiem i marchewką, surówka colesław podiweczorek ;) : zjadłam loda :o ale to przez te upały, bo paruje... ;) kolacja: brzoskwinia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uważaj na owoce bo są zdradliw Napisano Czerwiec 28, 2009 e , mają dużo cukru ! lepiej jeść warzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uparciuch 0 Napisano Czerwiec 29, 2009 Dzięki za ostrzeżenie ;) Człowiek myśli, ze owoce są zdrowe, a tu proszę... ;) 29 czerwca 2009 śniadanie: 2 kromeczki lekkiego pieczywa z almette i pomidorem, 2 śniadanie: brzoskwinia obiad: odrobina ziemniaczków młodych z koperkiem i szynka pieczona z jarzynami To tyle jedzenia na dziś Chyba nie zrobię wieczornej, trzeciej serii 6 waidera, bo coś strzeliło mi dziś w kręgosłupie podczas koszenia trawy i strasznie boli. Dziewczyny, gdzie sie podziewacie??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Hey ja od dziś dieta stilmana:) uparciuch te 3serię robi się naraz, przynajmniej ja tak robię, bo mi kolega tak powiedział:) robię jedną serię, chwilą odpoczynku i kolejna:) a dzisiaj na śniadanko wypiłam gorzka kawę i zjadłam 3jajka na twardo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uparciuch 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Pebi- wczoraj odpuściłam sobie ta trzecia serie, bo nei moglam sie ruszyć :( Dziś wzięłam Ibuprom, maż natarł mi plecy maścia przeciwbólową i czekam az przestanie, żeby wrócić do cwiczeń :) Ja zjadłam dzis 2 kromeczki lekkiego chleba z chyda wędlina i pomidorem i teraz jem jogurt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Ja już jestem za półmedkiem a6w, no i powiem, że jest już ciężko, ale daje radę no i efekty są:) Później może wstawie moje zdjęcie, to zobaczysz, że po mnie nie widać tylu kilogramów ile mam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Ja już jestem za półmedkiem a6w, no i powiem, że jest już ciężko, ale daje radę no i efekty są:) Później może wstawie moje zdjęcie, to zobaczysz, że po mnie nie widać tylu kilogramów ile mam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uparciuch 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 pebi- jeśli mozesz, to wrzuc zdjecie :) Ja też postaram sie robic zdjecia, abyście pomogły mi oceniac efekty ( jęsli jakieś bedą :) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach