Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uparciuch

mój temat, moja dieta... wesprzecie mnie?

Polecane posty

Witam Was serdecznie. Jestem młodą mama dwojga dzieci. Nigdy nie miałam figury modelki, jednak źle sie czuje w sowim ciele. Podjelam decyzje o odchudzaniu. Założyłam ten temat, aby mieć silna mobilizację. Mam nadzieje, ze mnie wesprzecie i pomozecie mi w drodze do szczuplejszej figury. Będe tu opisywac moje poczynania. bądzcie ze mna :) Po konsultacji z lekarzem odstawiłam zwykłe pieczywo, które zastapiłam pieczywem chrupkim, nie jem zup, słodyczy, a posiłki zmniejszam prze pół dawnego mojego jedzenia :) Dodatkowo zakupiłam s-line system ( kapsułki) i piję czerwona herbatę :) Oczywiscie też ćwiczę.

Wiyaj uparciuchu!! Chętnie Ci podopinguje!!! Jestem na innym topiku, ale będę tu wpadać do Cibie lub zapraszam do Nas " Tylko dla Twardzielek". Grunt to pozytywne myślenie, a z tego co piszesz myślę , że właśnie takie masz więc uda się napewno!!!!Pierwsze kroki już za Tobą teraz tylko konsekwencja i trochę SPORTU!!!

fitjaga- bardzo Ci dziękuje :) Postaram sie wstapić na wasz topik, moze cos podpatrzę? :) moze podpowiesz mi jak cwiczyć? Nie mam mozliwości, aby zapisac sie na siłownię, badz basen, bo ciagle jestem z dziecmi. Staram sie ćwiczyć brzuszki, nozyce. Ale musze przyznac, ze po malutku, bo moje miesnie są bardzo zastane ;)

Uparciuchu teraz tyle można wyszukać w necie fajnych filmików z ćwiczeniami , a i do gazet są podołączane płytki DVD. Napisz czy ogólnie chcesz schudnąć i z czym masz największy problem? Ja np.kładę największy nacisk na uda bo tu jest u mnie najgorzej. Chodzę na aerobik od stycznia /choć właśnie w czerwcu musiałam spauzować/,ale od lipca wracam, trochę biegam i sporo jeżdżę na rowerze, ale ja lubię się ruszać. Od poniedziałku mam zacząć 6W /to na brzuch/ .Obecnie jestem na trzecim dniu oczyszczania organizmu : przedwczoraj soki warzywne i pomidory, wczoraj na owsiance, a dziś na jogurtach naturalnych i serkach. A tak wogóle to tak jak ty poprostu MŻ czyli dzielę wszystko co do tej pory i staram się też nie jeść chleba, ziemniaków itp.

Najgorszy jest brzuch :( Po ciązach jest duzy, sflaczały... nie cierpie go :( Ogólnie uda, ramiona, druga broda... :o Tak naprawde wszystko :(

Hey ja chętnie będę Cię wspierać i mam nadzieję, że Ty też mnie:) też mam swój topik, ale niestety on umiera:( też mam pociazoże kilogramy i przed ciążą nie należałam do szczupłych, ale postanowiłam to zmienić:) Do końca wakacji marzy mi się zobaczyć na wadze poniżej 90, a końca roku poniżej 80:) Mam nadzieję że mi się uda ;) pozdrawiam cieplutko🌻

Uparciuchu nie mart się, dasz radę! Tylko w domku będzie Ci trudniej zgubić kilogramy zwłaszcza jeśli jest ich więcej. Proponuje jednak znależć choć dwie godzinki w tygodniu i wyjść na jakiś fitness, albo poprostu pobiegać. Uważam ,że pod czas biegania najwięcej i najszybciej się chudnie.A do tego w domku właśnie przy jakiejś płytce można jeszcze poćwiczyć.

Pebi- bardzo chętnie bedę cie wspierać i moze raxniej będzie nam dązyc do naszego celu :) fitjaga- chce starcić ok 10 kg. Mam 160 wzrostu, ważę ok 72 kg. Wyglądam jak kuleczka :( Postaram sie robic zdjecia i wrzucac efekty :)

Ja mam 168 i ważę około 61kg./nie ważyłam się dwa tygodnie i w tą sobotę chciałaby zobaczyć 5 z przodu na wadzę:p / zobaczymy. Ale w styczniu ważyłam jeszcze 67-68 kg.

No ja bym tak chciała 55 ważyć:p Poza tym to ja ogólnie nie wyglądam żle , ale mam duże uda i to jest moja zmora największa :( ! Dlatego staram się kłaść nacisk właśnie na tę partie ciała.

fitjaga- aha. aLe zazdroszczę ci i tak :) Ja tez tak starsznie tragicznie nie wyglądam :D ALe nie chce juz być taka. musze byc twarda. CO do wyjścia np an fitnes, niesttey nei ma szans :( Maz cały dzięń pracuje, a ja opiekuje sie dziecmi :(

No więc proponuję aerobik w domku taki szybszy, żeby kalori trochę pospalać, a do tego ćwczenia na poszczególne partię ciała. Są w neci np. "ja chce mieć taki brzuch ", "ja chce mieć takie uda"...itd. Osobiście polecam właśnie tą serię Tamilee Webb , jest naprawde spoko , choć ja bardziej się mobilizuje w grupie , w domu mi się nie chce. A tych płyt mam chyba z 50 różnych, niektóre nawet nie otwarte..he,he... Myśle, że dla Ciebie to właśnie niezła alternatywa.

jaga ma racje :) w domku mozna naprawde duzooo cwiczyc a6w jest super (6 weidera) , plus zwykle brzuszki, przysiady, sklony, skakanie, pajacyki itd itd, nie wiem w jakim wieku masz dzieci ale zawsze mozesz z nimi pocwiczyc, np potamczyc itd, male potwory lubia takie zabawy ;)

Moje dzieci maja 2 i 5 lat :) Wiec myślę, ze beda chętni an ćwiczenia w formie wygłupów. Na pewno poszukam czegoś na necie, a 6 weidera wcielam w życie od zaraz :D Dziekuje wam :)

uparciuchu :) dasz rade, z dziecmi to poropnuje w formie zawodow np kto najwiecej podskokow zrobi itd :)

Dzisiejsze poczynania :) Śniadanie: 2 kromki lekkiego pieczywa z Almette i pomidorem, czerwona herbata, 2 śniadanie: jabłko, czerwona herbata, obiad: troszkę kalafiora i czerwona herbata :) kolacja: 2 kromki lekkiego pieczywa z almette i pomidorem Postanowiłam ćwiczyć 6 weidera, dziś zaczęłam, oraz aerobik w domu :)

dzisiejszy jadłospis :) śniadanie: 2 kromeczki pieczywa lekkiego z pomidorem 2 śniadanie: jabłko obiad: 2 średnie ziemniaczki i filet z kurczaka kolacja: 2 kromeczki pieczywa lekkiego z pomidorem i almette 2 kolacja :/ 1 brzoskwinia Co jecie? dajcie mi jakies pomysły na dobre jedzonko, które bedą tez mogli jeśc mój maz i dzieci :)

Gość a ja mam pytnako
dlaczego nie mozna jesc zup?

Hey dziewczynki nie było mnie bo miałam szkole:) teraz idę się kąpać:) później się odezwę i napisze więcej buziaki👄

Witam Babeczki!!! W weekend miałam gości dlatego nie zaglądałam do Was! Teraz odpoczywam po owocnym weekendzie, trochę podjadłam za dużo. Ale co tam żyje się raz!!!!! W nadchodzącym tygodniu dwa razy więcej będe ćwiczyć!!!! Uparciuchu widzę ,że nieźle Ci idzie i tak masz trzymać!!!! Ja wprawdzie w piątek ważyłam 59kg, ale już w niedzielę znowu 60!!! Ale imprezki były fajne i jedzonko też...he,he..! Od jutra za to wracam do pionu!!!!!!!!!!!!

Ledwo żyje. Straszne upały... Dzisiejsze jedzonko: śniadanie: 2 kromeczki lekkiego pieczywa z chudą wędlina i pomidorem 2 śniadanie : jogurt, 2 brzoskwinie obiad: ziemniaczki, szynka pieczona z groszkiem i marchewką, surówka colesław podiweczorek ;) : zjadłam loda :o ale to przez te upały, bo paruje... ;) kolacja: brzoskwinia

Gość uważaj na owoce bo są zdradliw
e , mają dużo cukru ! lepiej jeść warzywa

Dzięki za ostrzeżenie ;) Człowiek myśli, ze owoce są zdrowe, a tu proszę... ;) 29 czerwca 2009 śniadanie: 2 kromeczki lekkiego pieczywa z almette i pomidorem, 2 śniadanie: brzoskwinia obiad: odrobina ziemniaczków młodych z koperkiem i szynka pieczona z jarzynami To tyle jedzenia na dziś Chyba nie zrobię wieczornej, trzeciej serii 6 waidera, bo coś strzeliło mi dziś w kręgosłupie podczas koszenia trawy i strasznie boli. Dziewczyny, gdzie sie podziewacie??? :)

Hey ja od dziś dieta stilmana:) uparciuch te 3serię robi się naraz, przynajmniej ja tak robię, bo mi kolega tak powiedział:) robię jedną serię, chwilą odpoczynku i kolejna:) a dzisiaj na śniadanko wypiłam gorzka kawę i zjadłam 3jajka na twardo:)

Pebi- wczoraj odpuściłam sobie ta trzecia serie, bo nei moglam sie ruszyć :( Dziś wzięłam Ibuprom, maż natarł mi plecy maścia przeciwbólową i czekam az przestanie, żeby wrócić do cwiczeń :) Ja zjadłam dzis 2 kromeczki lekkiego chleba z chyda wędlina i pomidorem i teraz jem jogurt :)

Ja już jestem za półmedkiem a6w, no i powiem, że jest już ciężko, ale daje radę no i efekty są:) Później może wstawie moje zdjęcie, to zobaczysz, że po mnie nie widać tylu kilogramów ile mam:)

Ja już jestem za półmedkiem a6w, no i powiem, że jest już ciężko, ale daje radę no i efekty są:) Później może wstawie moje zdjęcie, to zobaczysz, że po mnie nie widać tylu kilogramów ile mam:)

pebi- jeśli mozesz, to wrzuc zdjecie :) Ja też postaram sie robic zdjecia, abyście pomogły mi oceniac efekty ( jęsli jakieś bedą :) )