Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uparciuch

mój temat, moja dieta... wesprzecie mnie?

Polecane posty

Uparciuchu od czasu do czasu trzeba zjeść coś "nadprogramowo" , warto się też nagradzać czymś co zawsze lubiłaś.Jedząc od czasu do czasu jakiś słodycz, jest mniejsze prawdopodobieństwo że wkońcu kiedyś nie wytrzymasz i rzucisz się na coś zabronionego i będziesz jadła garściami! Poza tym są teraz upały, mnie też często nie chce się jeść, ale sięgam wtedy po warzywa mimo braku apetytu. Do pracy noszę marchewki, ogóreczki, jakieś owocki! No i moje ulubione jogurty naturalne! Super wymiary to podstawa, pal sześć wagę!!!Zasłużyłaś na ten kawałeczek ciasta :D , ale tylko jeden :p

Włąśnie zjadłam kawałek ciasta i żałuje, że go zjadłam :( Mam takie głupie uczucie, ze nie msuaiałam przeciez go jeść... I teraz mam wyzuty sumeinia :o

Jeśli tak Cie męczą wyrzuty, to zrób serię brzuszków, przysiadów, jakieś ćwiczonka...czy co tam chcesz..Lepiej się poczujesz i bedzie to z pożytkiem dla Ciebie niż siedzenie i rozpaczanie!!!!:D

Witam! wiem, ze długo nie pisałam,a le moje dziecko pzrestało spac w dzień i nie mam an nic czasu :o Chciałam sie pochwalić, ze waże 69 kg!!!!! :D

Gratulacje uparciuch🌻 U mnie na wadze dziś było 90,5kg:) jeszcze mi brakuje pół kilo do mojego pierwszego celu kafeteryjnego, a za chwilę zabieram się za ćwiczenia:) Dzisiaj usłyszałam od znajomej, że znikam w oczach, jakie to mile i co raz bardziej motywuje:)

pebi- Tobie również gratuluje :) Zostało mi jeszcze 7 do 9 kg :( Powiedzcie mi, czy przy diecie można jeść parówki ( konkretnie chodzi mi o te cienkie)

Hey Ja już pierwszy cel za sobą, teraz marzy tyko o 8 z przodu:P

hej Uparciuch!! Jak miło cię znów czytać. Gratuluję spadku wagi i dalszej walki z kilogramami!!!! Teraz je st świetny czas na dietkę, jest gorąco i upalnie, więc jeść się nie chce , a za to dużo pije!!!! Więc waga sama leci. Ja też spadłam do 57 kg, ale to ze względu na kłopoty ze zdrowiem.Wylądowałam w szpitalu i tam stwierdzili,że mam kamienie w woreczku zółciowym i dlatego jestem na przymisowej ścisłej diecie!!!:o Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję!!!

hej! Pzrepraszam, ze tak rzadko zagladam,a l nie mam na nic czasu :) Jednka pamietam o Was :) fitjaga- no i jak u CIebie...? Lepiej...? pebi- Ty juz pewnie jestes blisko swojej wymarzonej wagi :) Ja waże 66 kg :D Zaktualizowałam stopke :D

Hej Uparciuszku! Ja niestety po czterech dniach wizyty w szpitalu, wycięty woreczek żółciowy z kamyczkami. Także dziś pierwszy raz w domku. Po przymusowej głodówce w szpitalui wczorajszym dniu na kiślu i sucharach , dziś pierwszy dzień w domku i zjadłam kaszkę dla dzieci , ale chyba za dużo bo brzuch jak balon się zrobił. Muszę uważać i mało i stopniowo jeść , choć przez miesiąć ostra przymusowa dieta!!!! Ale Tobie gratuluję wygranej kolejnej bitwy w zrzuceniu zbędnych kilogramów. Teraz jak już masz takie postępy będzie tylko lepiej. Nie poddawaj się i dąż do obranego celu, zmiana sylwetki napewno wywołuje u Ciebie euforię, a i napewno mąż zauważył efekty, więc walcz dalej i idż jak burza dalej bo może być tylko LEPIEJ!!!!!!

Gratulacje uparciuch🌻 Fitjaga współczuję🌻 A ja walczę cały czas, jeszcze dużo przede mną:( Dzisiaj rano waga pokazała 87,5kg...